reklama
renia1321
Fanka BB :)
Jej naprawde mnie przeraża twój opis
poważnie, ja i tak mam jako taka wytrzymałość, nie mówię że znoszę ból z uśmiechem ale do tej pory nic mnie jeszcze tak nie bolało no ale jak wspominałam te przerwy między skurczami dają chwilę wytchnienia
kadza
noo ja sie wczoraj popłakałam bo poczułam sie taka bezsilna miałam wrażenie że nie moge o niczym sama zdecydowac tylko wszyscy dookoła decydują za mnie. Ale dzisiaj tak przemyslałam że i tak zrobie tak jak ja bede chciała no ale popłakac czasem trzeba aaa ja mam dni kiedy da sie przeżyc a nieraz to tylko mam ochote sobie w łeb szczelic. Ciężko już jest cieżko oddychac sapie w nocy mój sie ze mnie śmieje czasem zdarzy mi sie chrapnąc ale sie budze, wogóle słuch węch czucie wyczulone na maksa Mój to gada że mam za dobry słuch i węch i nic sie przede mną nie ukryje
oooj bidule, głowa do góry i cieszyć się każdym dniem i ruchem dzieciątka w brzuchu, bo już niedługo nam tego zabraknie :-), a część pewnie już nie planuje kolejnych ciąż, więc to może ostatnie chwile z bębenkiem :-)
kadza
hehe tak samo płacz był bo mój sie nie chciał kochac to sie go pytam co już Ci sie nie podobam ? wiem że przytyłam i ryk to powiedział że chce ale jak mu powiem czasem że mnie tam cos zakuło że jestem zmęczona to nie chce na siłe a ja ostatnio ochote mam ale sił brak ;/ i kicha nie pogodzi tego. A tak fajnie można by teraz poszalec bez "zabezpieczen" hehehe :-):-)
reklama
Podziel się: