reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie przyszłych mam

He he Angel uśmiałam się z tej mini gwiazdki :-)

Kamila , tricia mnie w tamtej ciąży suszyło straszliwie - myślałam że oszaleje bo piłam non stop i nic nie pomagało . Nie wiem jaka była przyczyna ale może dlatego ze niedługo po tych objawach pojawiła mi się siara :rolleyes2:

reklama
mi tez sie strasznie chce pic i to caly czas i juz mi brakuje pomyslow, bo po wszystkim poza woda mam zgage...
no i ile moge tej wody wypic juz mi wcale nie smakuje :(

He he Angel uśmiałam się z tej mini gwiazdki :-)

Kamila , tricia mnie w tamtej ciąży suszyło straszliwie - myślałam że oszaleje bo piłam non stop i nic nie pomagało . Nie wiem jaka była przyczyna ale może dlatego ze niedługo po tych objawach pojawiła mi się siara :rolleyes2:

haaaaaaa!!!!!!! cos w tym jest jak ostatnio ogladalam swoje cycki (te brazowe plamy od sutkow ) to zauwazylam, ze juz cos mi sie tam saczy... malusio bo malusio ale jednak

Okazuje się , że temat picia na czasie więc przeniosłam tu :-)

No to dobrze, ze to normalne!
Nefi zazdroszcze, ze Ci wchodzi tak woda z sokiem, chcialabym cos zdrowiej no ale sie nie da !! :wściekła/y:
Teraz postawiłam sobie wode obok i bede chlała na siłe no.

A powiem Wam, ze jak na fejsie u kogos zobaczylam fote z pełnym kieliszkiem czerwonego wina to myślałam, ze wyjde z siebie i stanę obok :no: Pokroiłabym się na półsłodkie wino!! A najgorsze, ze po wszystkim itak nie spełnie tego bo tu w UK jakies dziwolągi same są tu nie ma pół słodkich win!!! Same szczochy wytrawne a nie dosc, ze nie smakuja to i bez ciazy konczyly sie ciezka zgaga u mnie :/ Buuu ja chce Kadarkę :((

Angel musiała mi zacząć wchodzić woda z sokiem. Zreszta ja akurat jestem z tych co moga wode pić byleby była gazowana.

a ja piję wodę niegazowaną prosto z butli :D od daaaawna tak więc się przyzwyczaiłam już:D
Kiedyś to tylko jakieś soki, a najbardziej gazowane typu cola itd... porównując samopoczucie wtedy jak piłam tamto (mniam, mniam:D), a teraz jak pijam wodę i różne niesłodzone herbatki raz- dwa razy dziennie... ooohoho.. nie wyobrażam sobie, by znowu normą było takie popijanie w ciągu dnia.. jest różnica.;p w zdrowym ciele, zdrowy duch! :D:p

mnie czasem jeszcze na cole potrafi napaść, ale generalnie wodożłop jestem. warunek woda gazowana po zwykłej mnie mdli :baffled:

ja piję najczęściej wodę niegazowaną bo po gazowanej mam zgagę poza tym różne soki i te ze sklepu niektóre i domowe, herbatkę z cytryną jak mi czasem niedobrze to samą bez cytryny i bez cukru, kawy nie piję zastąpiłam zieloną herbatą ale tylko 1 dziennie bo za dużo podobno też nie zdrowo, moim małym grzechem stała się pepsi czasem wypiję 1 puszkę oczywiście nie piję jej hektolitrami ale czasem sobie po prostu nie odmówię :sorry2: a i jeszcze miętę prawie codziennie wieczorem przed snem
na wino miałam smak w okresie świątecznym ale na białe :-) teraz już nawet nie mam

reklama
Do góry