reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Edi! Bardzo mi przykro! Trzymaj się!

Mamooska! Wielgaśne gratulacje! I jaka duża dzidzia! Super!

a ja jednak jestem w domu! Wszystko pozamykane i dzieciaczki najwyraźniej lewkami być nie chcą. No cóż jakoś muszę wytrzymać. W piątek jadę na ktg i mam nadzieję, że coś się już zacznie dziać bo nie mam już sił.

reklama
Renee,dzieki Ci wielkie za ustapienie miejsca w kolejce,hihihi. ;D Kurcze mimo,ze mam tyle roznych objawow,ktore porod mi przepowiadaja i jeszcze ta spakowana torba :p to kurde nic sie dziac nie chce. :( ;) Milego zwiedzania porodowki Ci zycze! Trzymaj sie na niej jakos! Hihihi. ;D
Ciekawe,co mi w piatek powie gin... Juz sie doczekac nie moge kuzwa. :p

Margolisiu,dasz rade! Ja to wiem! :) A agutka zawsze prawde Ci powie. :p Trzymaj sie i glowka do gory. :) Juz napewno niedlugo zobaczysz swoje Malenstwa po tej stronie brzuszka. :)

AGUTKO, NADZIU, DZIĘKUJE DZIEWCZYNY!!!! jakoś trzeba przetrzymac!! :)

Ale fajnie ma MAMAOSKA,jeszcze raz gratulacje!!! oj tez juz bym chciała, ale nie mogę (jeszcze) ;D

Margolis ja grzecznie czekam na Ciebie (jako, że mam póxniejszy bliźniakowy termin), ale bez "jaj"...myślałam, że Ty już dziś zostaniesz a ja w środę na wizycie a Ty mi tu taki numer ;)

Mycha, ja to powinnam być u ginki 14, ale co ja na to poradzę jak jutro dopiero wyniki odbiorę, z czym miałam jechać, z pustymi rękami żeby na darmo wydać kolejną stówę za wizytę? ;) Ja to i tak mam wrażenie, że ona by mnie u siebie co 2 tyg. widziała i nie wiem czy chodzi jej o dobro dziecka, czy tak faktycznie trzeba, czy chodzi tylko o kasę. ;)

Nie ma sprawy dziewczyny, ja się o miejsce w kolejce bić nie będę :D ;D ;D, bo i tak sądzę, że w pierwszej 10 się załapię! ;) Bycie ostatnią wrześniówką też mi nie grozi więc jest O.K. ;) :D

Agutko, mówisz że powinnam się psychicznie nastawić na makabryczne widoki na porodówce??? :D ;D

Misia,naprawde,nie ma za co. :D

Renee,moze nie masakryczne,ale ja poprostu sie na poczatku przestraszylam,bo pierwszy raz widzialam porodowke,no i jeszcze jak polozna zaczela nam opowiadac,co i jak,to fiu fiu... Ale pozniej sie z tym przespalam i znowu obawy mi przeszly i jestem spokojna,a co za tym idzie - na maxa nie moge sie doczekac rodzenia. :D

No nie ja to mam dziś jakiś dzień do dupy, teraz sobie płaczę bo chyba właśnie ten Pajac się ze mną rozstał i to zrobił to przez sms, nie mogę sama uwierzyć mianowicie romawialiśmy przez tel i juz nie mialam ochoty sluchac jaka to jestem tepa i wogole wiec sie rozlaczylam, ale zanim to zrobilam powiedzialm ladnie dowidzenie nie chce rozmawiac przez telefon tylko jak wrocisz (oczywiscie pewnie nie wroci do domu na noc :( ) i dostałm sms "zrobilas blad ze sie rozlaczylas wiesz o tym! I chce sie rozstac!" powiem szczerze, że jestem w szoku i chyba nikt jeszcze w zyciu mnie tak nie poniżył...

Renee29 pisze:
Aga mamy przecież założony wątek "Kontakty"-tam znajdziesz numery telefonów! ;)

rany boskie.. gdzie mamy ten wątek.. właśnie zastanawiałam się jak Wam dać znac gdyby mnie w nocy jakieś porody zaskoczyły :D a raczej mój poród :D

a mamieoska zazdroszczę :> eh. też już bym chciała zobaczyć czy Franio ma włoski czy łysiutki będzie :D

reklama
Do góry