reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Dokładnie Mychus jodu sie nawdychałam i Julince pare rzeczy kupiłam :)
Misia dokładnie usmiech i prosze sie nie zadreczac :)

Mam najswiezsze informacje od naszej Mamaosi! :D

"Maly ma 3150g 56cm i 9 punktow w skali Abgar. Jest przesliczny ciagle spi i ani mysli o cycku.A mnie faszeruja kropl. i karza juz wstawac!"

Duzy Chlopczyk - nie ma co! :D Hurrrraaaa! ;D

A ja teraz ide sie zajac moja Mala Kobietka,ktora dostala swoja pierwsza w zyciu cieczke... Bidulka. :(

Mnie tak brzuch swędzi, że chyba się zaraz wścieknę albo rozdrapię skórę do krwi!!! :( :mad: :mad: Te wstrętne rozstępy, wszystko przez nie!!! :(

Ok,kolejne smski od naszej pierwszej wrzesniowej Mamuski. :D

"Urodzil sie o 4.40 a mam go co jakis czas do przytulenia. A jakie ma czarne wloski,moj kaczorek! Jeju jakie to szczescie,maly czlowieczek!"

Spytalam sie jej,jak to sie stalo,ze wyladowala juz dzis na porodowce. ;)

"Wstalam o 2 i jakos dziwnie sie czulam zrobilam siusiu i polozylam sie na 10min. Wstalam i zaczely mi wody ciec i trza gonic do szpitala. Tam zrobili mi pomalu karte,lekarz zaglada,a tam rozwarcie na 8cm i zrobil sie szal. W windzie mialam juz parte i dlatego nie bylo czasu wkluwac sie w kregoslup tylko znieczulenie ogolne."

Troche mnie zaskoczylo i zdziwilo to,iz miala parte,a tu cc... Wiec sie pytam o co chodzilo.

"Ze wzgledu na poprzedni porod. Wtedy zmarl Kubus mial wady genetyczne. Nie chcieli ryzykowac,zabiezpieczali sie,dzidzia tak sie nie meczy. Teraz czas na ciebie"

Ojjj tak,chcialabym,zeby teraz byl juz moj czas. ;) Ktos gdzies wyzej napisal,ze skoro jest juz chlopczyk,to czas na dziewczynke,wiec ja moge isc juz rodzic. :D

Nadziu cieszymy się,że wróciłaś i nie dałaś sie rozdwoić :laugh:
Kurczę coś szybko każą Mamoosce wstawać ::) hmn....ale to chyba dobrze,bo im dłużej się leży tym potem gorzej z tym wstawaniem :)

Jejku jak ja jej zazdroszczę ::)

Nie ma sprawy Agutko, dla mnie możesz rodzić jako druga!! :D ;D

Mi się tam jeszcze nie śpieszy aż tak, bo ja w środę wybieram się dopiero oglądnąć sobie porodówkę (zdecydowałam się jednak tam zejrzeć ;)) i pogadać z jakąś położną co i jak, a w czwartek do lekarza, może powie mi w przybliżeniu czy długo jeszcze poczekamy z mężem na dzidzię czy nie. :)

reklama
A mnie się wydaje że pierwsza młoda dama która sie urodzi to będzie moja Milenka!! albo mała Renee ;);) no Nadzia gdyby się pospieszyła ... ::) ;)

Do góry