reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

pelnapsikus pisze:
No nie ja to mam dziś jakiś dzień do dupy, teraz sobie płaczę bo chyba właśnie ten Pajac się ze mną rozstał i to zrobił to przez sms, nie mogę sama uwierzyć mianowicie romawialiśmy przez tel i juz nie mialam ochoty sluchac jaka to jestem tepa i wogole wiec sie rozlaczylam, ale zanim to zrobilam powiedzialm ladnie dowidzenie nie chce rozmawiac przez telefon tylko jak wrocisz (oczywiscie pewnie nie wroci do domu na noc :( ) i dostałm sms "zrobilas blad ze sie rozlaczylas wiesz o tym! I chce sie rozstac!" powiem szczerze, że jestem w szoku i chyba nikt jeszcze w zyciu mnie tak nie poniżył...

ej to jeżeli tak brzydko postąpił to olej go, nie jest wart ani ciebie ani malucha .. masz wsparcie w rodzicach co gdzieś napisałaś chyba, więc źle nie będzie.. dasz radę.. a zawsze masz wsparcie tu we wrześniówkach

reklama
pelnapsikus nie przejmuj sie tym typkiem, on najwyraźniej nie dojrzał i nie jest ciebie wart. Wiem że to nie łatwe ale trzymajs ie bo masz dla kogo :) Powodzenia :)

no na szczęście mam rodziców, którzy są gotowi w każdej chwili mi pomóc... Ale chyba nigdy tak mi źle nie było, tak przykro jak on mógł napisać coś takiego w smsie, wszystko bym zrozumiała, ale tego chyba już nie jestem w stanie! a tak chciałam chociaż do rozwiązania, no ale widocznie tak musiało być, teraz jesteśmy przed najgorszym bo będzie musiał zabrać swoje rzeczy, chyba, że wróci i będzie przepraszał do twego stopnia, że zmięknie mi serducho, a to najbardziej bolesne...

Agutka dzięki za zainteresowanie  :-* Jeszcze się nie rozdwajam, mam wprawdzie upiorne noce i trochę bólu w dzień ale szyjka narazie rozwarta na niecałe dwa palce i trzymie
Byłam dzisiaj na wizycie w szpitalu i lekarz po badaniu stwierdził że mam spokojnie czekać ::) pewnie pochodzę do terminu a tak bardzo już chciałam  mieć to za sobą, no trudno ważne że mały ma się dobrze.Bardzo chętnie podam nr tel komórkowego ale to na tym wątku?
Pozdrawiam serdecznie Mamaoskę i szczerze gratuluję syneczka  :) :) :) Też bym już chciała zobaczyć mojego synka.A jeszcze czeka mnie wesele w sobotę  ::) masakra

Pelnapsikus wywnioskowałam z twoich wcześniejszych postów ze jesteś młoda osóbka ::) wiec ja na twoim miejscu nie marnowałabym sobie życia z takim przydupem :p tm bardziej ze całe życie przed tobą kochana ;) rozumiem że jest ci ch0olernie przykro i ciężko, ale z takim człowiekiem piękna i malownicza przyszłość raczej ci się nie szykuje! :p :) Trzymaj się i bądź dzielna dla swojego synka ;)

Pelnapsikus nie warto rozpaczać po kimś kto smsem informuje Cie o rozstaniu,i zostawia Ciebie i swoje dziecko.IDIOTA!!! wiem,że serce boli,i płakac się chce,ale teraz nie powinnaś przeżywac stresów,tak jak i aj bo to sie może zakończyć wcześniejszym porodem...
Trzymm się kobietko ;)

reklama
Hej ! W nocy wstałam na siku i zobaczyłam trochę śluzu podbarwionego na brązowo.Rano wstalam z bólem podbrzusza , jak przy miesiączce i pojawiło się sporo śluzu galaretowatego w kolorze brązowym.Sama nie wiem czy to czop czy tylko śluz z szyjki ::) Brzuszek nadal pobolewa

Do góry