monia_l
Wrześniowe mamy'07
nie wiesz co zrobic z groszkiem wyślij go do mnie na pewno sie nie zmarnujeA ja nie wiem co zrobić z zielonym groszkiem,jak go przechować,bo nie bardzo mam gdzie go zamrozić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiesz co zrobic z groszkiem wyślij go do mnie na pewno sie nie zmarnujeA ja nie wiem co zrobić z zielonym groszkiem,jak go przechować,bo nie bardzo mam gdzie go zamrozić
to podaj mi adres na priwanie wiesz co zrobic z groszkiem wyślij go do mnie na pewno sie nie zmarnuje
:-):-d:-d:-d:-d:-dto podaj mi adres na priwa
wodę solisz jak na kiszone ogórki a gotujesz dwa razy po 30 min, ( dzis i jutro)no tak też myślałam,ale jak zalewę zrobić?? ile później gotować?
a z jakich składników??????? U nas ogórki pod folią będą ale na dworze to nie wiadomo.........A ja zbieram pomysły na surówki do słoika,bo ogórków w tym roku raczej nie będzie.
jutro poszukam mojej ksiązki z sałatkami sprawdzonymi....... to cos bazgrnęa u mnie właśnie pełno strąków, jak nigdy. Wogóle jakieś mutantyczne wszystko mi porosło. Normalnie las mam na działce. Wsadziłam w słoiki. Później przypomniało mi się,że mam starą książkę kucharską i tam byl przepis
A surówka to nie wiem, chyba na bazie kapusty. lepiej powiem Ci co zawsze robiłam sałatkę szwedzką (no ale to też ogórek) i buraczki i ...uuu ale zaszalałam. No nie chciało mi się robić nic więcej,a teraz zmuszona będę