reklama
Carioca - 4 U
CYNAMONKI
4 szkl. mąki
2 łyżeczki proszku
palma
2 jajka
1,5 szkl. cukru pudru
2 łyżki kwaśnej śmietany
2 łyżki cynamonu
2 łyżki kakao
Wszystko zagnieść, rozwłkować i wycinać jak pierniki. Starsze dzieciaki będą miały frajdę. I pieczemy.
Justyna - cynamonkow jeszcze nie robilam bo nie mam foremek. Moze nie sa drogie ale musze sie wstrzymac jeszcze tydzien bo krucha z kasa...
Podziwiam was i wasze zuchy ze razem pieczecie...moj to by chyba chwycil caly placek ciasta i poooooszedl?!
Podziwiam was i wasze zuchy ze razem pieczecie...moj to by chyba chwycil caly placek ciasta i poooooszedl?!

justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ja też kupię sobie po wypłacie, teraz miałam pożyczone od sąsiadkiJustyna - cynamonkow jeszcze nie robilam bo nie mam foremek. Moze nie sa drogie ale musze sie wstrzymac jeszcze tydzien bo krucha z kasa...
Podziwiam was i wasze zuchy ze razem pieczecie...moj to by chyba chwycil caly placek ciasta i poooooszedl?!![]()

donkat
Fanka BB :)
Czy jest tu przepis na te cynamonki co Justyna z Pomocnikiem robiła????
widze ze teraz z przepsiu na Cynamonki zorbil sie przepis na Cynamonki z Pomocnikiem

reklama
Dziewczyny pomocy w tym roku wigilia u mnie 
:-)
Poproszę o jakieś przepisy na specjały wigilijne chciałabym żeby było proste , wymagało mało czasy, było pyszne no i wyszukane

dobra z tym wyszukanym żartowałam. Ryby w galarecie oczywiście zamówię bo chodze też do pracy i muszę z wszystkim zdążyć.ale jakieś inne pyszności chętnie poczytam co będziecie miały w ten szczególny wieczór na stołach, może znacie coś czego ja nie znam?????

Poproszę o jakieś przepisy na specjały wigilijne chciałabym żeby było proste , wymagało mało czasy, było pyszne no i wyszukane

Podziel się: