reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sałatki i inne lekkie przekąski:)

reklama
Justyna - cynamonkow jeszcze nie robilam bo nie mam foremek. Moze nie sa drogie ale musze sie wstrzymac jeszcze tydzien bo krucha z kasa...
Podziwiam was i wasze zuchy ze razem pieczecie...moj to by chyba chwycil caly placek ciasta i poooooszedl?!:-D

Justyna - cynamonkow jeszcze nie robilam bo nie mam foremek. Moze nie sa drogie ale musze sie wstrzymac jeszcze tydzien bo krucha z kasa...
Podziwiam was i wasze zuchy ze razem pieczecie...moj to by chyba chwycil caly placek ciasta i poooooszedl?!:-D
ja też kupię sobie po wypłacie, teraz miałam pożyczone od sąsiadki:-p Mateusz na początku dzióbał ciasto,a jak przekladałam surowe ciastka na blaszkę to miałam na niej poełno uskubanego ciasta. Najbardziej podobało mu się wałkowanie. Samodzielne. Jak pstrykałam mu zdjęcie to zaczął walić jak tłuczkiem w kotleta:-D

Justyna, u nas wszystko by leżało na podłodze ewentualnie latało po kuchnia:baffled: a ja musiałabym łapać w powietrzu:-D:-D:-D żeby cokolwiek uratować

reklama
Dziewczyny pomocy w tym roku wigilia u mnie :szok::rofl2::-):tak:
Poproszę o jakieś przepisy na specjały wigilijne chciałabym żeby było proste , wymagało mało czasy, było pyszne no i wyszukane :-D:-D:-D:-D dobra z tym wyszukanym żartowałam. Ryby w galarecie oczywiście zamówię bo chodze też do pracy i muszę z wszystkim zdążyć.ale jakieś inne pyszności chętnie poczytam co będziecie miały w ten szczególny wieczór na stołach, może znacie coś czego ja nie znam?????

Do góry