A właśnie jestem na wywołaniu poroduA jak dzis?
reklama
Z
zmiana8.2
Gość
Oksytocyna?sa juz skurcze?pewnie wieczorem urodziszA właśnie jestem na wywołaniu porodu
Z
zmiana8.2
Gość
Czy jest juz Dzidziuś na świecie ?A właśnie jestem na wywołaniu porodu
Tak. Przepraszam, że dopiero teraz pisze.Czy jest juz Dzidziuś na świecie ?
Franuś przyszedł na świat 2 grudnia. Ale malutka kruszynka wazyla tylko 2340. Najważniejsze, że cały i zdrowy.
Niestety w czwartek tętno mu spadło i dlatego poród do wywołania. Najpierw oksytocyna, skurcze się rozpoczęły regularne ( z krzyża, więc myślałam, że umrę na tej porodowce) natomiast brak zmian w szyjce i brak rozwarcia ( po całej oksytocynie i czopkach na rozkurczenie szyjki udało się uzyskać tylko 3 cm rozwarcia i szyjka bez zmian). Poród został zakończony cesarskim cięciem i Franuś w 15 min był już ze mną.
Dziękuję Ci serdecznie z całego serca za wsparcie i dobre rady. Pozdrawiam Cie cieplutko.
Z
zmiana8.2
Gość
Jak fantastycznieTak. Przepraszam, że dopiero teraz pisze.
Franuś przyszedł na świat 2 grudnia. Ale malutka kruszynka wazyla tylko 2340. Najważniejsze, że cały i zdrowy.
Niestety w czwartek tętno mu spadło i dlatego poród do wywołania. Najpierw oksytocyna, skurcze się rozpoczęły regularne ( z krzyża, więc myślałam, że umrę na tej porodowce) natomiast brak zmian w szyjce i brak rozwarcia ( po całej oksytocynie i czopkach na rozkurczenie szyjki udało się uzyskać tylko 3 cm rozwarcia i szyjka bez zmian). Poród został zakończony cesarskim cięciem i Franuś w 15 min był już ze mną.
Dziękuję Ci serdecznie z całego serca za wsparcie i dobre rady. Pozdrawiam Cie cieplutko.
Bardzo serdecznie gratuluje.Jesli bedziesz potrzebowała jakiegos doradzenia w czyms itp to smialo pisz na priv-jestem farmaceuta I mama dwoch wczesniakow
Świetnie, dziękuję za propozycje jeśli bede miala jakiś problem, to odezwę sięJak fantastycznie
Bardzo serdecznie gratuluje.Jesli bedziesz potrzebowała jakiegos doradzenia w czyms itp to smialo pisz na priv-jestem farmaceuta I mama dwoch wczesniakow
Ja_niagara
Fanka BB :)
Gratuluje synka Ale mam takie pytanie, po czym poznałaś, że to wody płodowe?Świetnie, dziękuję za propozycje jeśli bede miala jakiś problem, to odezwę się
reklama
Tego się nie da pomylić z moczem. To leci mimowolnie, u mnie wyglądało jak czysta woda. Jeśli nie wiesz czy to mocz czy wody to weź na dłoń i powąchaj. Mocz śmierdzi a wody nie albo mają taki mdly zapach. Mi akurat wyciekły jak leżałam i potem już co chwile się saczyly po trochu ( u mnie leciał taki ciurek) dziękuje bardzoGratuluje synka Ale mam takie pytanie, po czym poznałaś, że to wody płodowe?
Podziel się: