reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sączące się wody płodowe 30 tyg .

Hej dziewczyny niestety dzisiaj będę miała cesarkę crp rośnie jest zagrożenie infekcji . Strasznie się boje co będzie z maluszkiem ….

reklama
Hej dziewczyny niestety dzisiaj będę miała cesarkę crp rośnie jest zagrożenie infekcji . Strasznie się boje co będzie z maluszkiem ….
weszłam tu przypadkiem, również zaciskam kciuki!! Twoja córeczka na pewno jest silną dziewczynką na tym etapie i sobie poradzi ❤ u mnie w okolicy w 30 tyg urodziły się ostatnio czworaczki i wszystkie mają się dobrze, najmniejsze ważyło trochę ponad 700gram.

3mam kciuki za was ! Musisz wierzyć, że Twoje dziecko sobie poradzi. I ja też w to wierzę. Daj znać nam jak będziesz na siłach, będę o Tobie myśleć!

Beatko widocznie to jest najlepsza decyzja dla Ciebie i córeczki , poradzicie sobie obie napewno wierze w was ❤️

Będzie dobrze. Mała polezy w inkubatorze. Ty zadbasz o mleko. Nabierze ciałka, nauczy się samodzielnie oddychać, jeść, i wrócicie do domu. Możliwe, że obejdzie się bez respiratora. Dostanie wspomaganie oddechu cpap. Niestety nie zminimalizujemy twojego strachu. Jednak na to, co widziałam, to takie maluszki świetnie sobie radzą i szybko wracają do domu. Jeśli potrzebujesz, to rozmawiaj z psychologiem. Teraz jesteś potrzebna córeczce. Poradzisz sobie. Myśl pozytywnie.

reklama
Do góry