reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

rzeczy niezbędne dla Maluszka

hej
i apropos rozmiarow dzidzi ja i moj brat 3300 i 53 cm mielismy moja mama troche wiecej tata duzy dosyc a maz 4100...mam nadzieje ze po tacie dzidzia nie dziedziczy rozmiaru!!!!!!;-)
pokupowalam rozne rozmiary zeby dzidzia nie musiala sie topic w za duzych ale skupilam sie na 56 i wiecej.......mam nadzieje ze cos z tego zalozy bo wszytsko takie slodkie i szkoda by bylo!!!!;-)
pozdrawiam

reklama
Ja kupiłam śpiochy 2 sztuki na 56 pajaca już na 62 i się ciesze bo istnieje duże prawdopodobieństwo że tych śpiochów nie użyje dzidzi na czwartek ważyła prawie 490 i rozmiar nogi miała o tydzień większy niż wiek ciążowy, lekarz kazał mi się przygotować na duże maleństwo ;-)

hej
dzieki bardzo ...ja kupilam pajaca ale on jest z tylo zapitany i nie sa otwierane cale nozki.:( ale mam tez inne bez nogawek i otwierane cale nogi ale kaftanikow nie mam jescze ...
pozdrawiam

ja kupilam 6 spioszkow bawelnianych i do tego 3 pluszowe pajacyki... rozmiar 0-3 miesiace... oczywiscie dodatkowo dresik, spudniczke z bluzeczka, getry z tunika i to wszystko tez na 0-3miesiace... mam jeszcze 3 part bodow ale musze cos dokupic... nie kupie juz kaftanikow bo tylko mnie wpienialy bo ciagle sie zawijaly do gory... przy Nikkim... mam troszke doswiatczenia co do ubranek wiec wiem co mi sie przyda...

hej
z tego co wiem to od 0do 3 miesiecy to wlasnie rozmiar 56.....
a jak jest z rozmiarami bucikow wiecie?
18 to jest na ile miesiecy mniej wiecej?

Ja liczyłam na kupowanie różowych ciuszków, ale ponieważ w drodze jest kolejny chłopak, to całą wyprawkę mam z głowy :) Przy pierwszym dziecku wygodniej było mi używac kaftaników i śpiszków- jakoś sprawniej mi szło przewijanie malucha.

U mnie to już trzecia pociecha a używam tego co mam wiec jak mieszkałam w Polsce były to śpioszki i kaftaniki do tego jakieś bluzeczki i sporadycznie body krótkie i długie.Teraz mieszkając w UK gdzie nie ma kaftaników bende kozystała z samych body i pajacyków i raczej nie mam konkretnego zdania.W śpiochach nie lubiałam stale rozpinających sie guzików w body pewnie też się znajdą minusy.Dla mnie liczyła sie ilość,lubie mieć ich zapasik bo pranie kilku par śpiochów bo sie kończą to męczące i nieekonomiczne,ale same sprawdzicie w praktyce a poza tym zawsze można dokupić to co sie polubi .:rofl2:

reklama
Pajacyk to

4pajace1

Natomiast śpioszki
3spioch.68,74

Do góry