kubusiowa_mama
Początkująca w BB
Specjalista od spraw bioderek powiedziała mi, że chusty są jak najbardziej polecane dla dzieci mających problemy z bioderkami oraz zapobiegawczo, żeby tych problemów uniknąć. Wydaje mi się, że dla takiego maluszka chusta jest lepsza niż nosidełko, bo dzidziuś jest wtedy bezpośrednio przy mamie lub tatusiu, słyszy bicie serduszka, czuje ciepełko, jest wtedy prawie tak jak w brzuszku
Ja zaopatrzyłam się w chustę Kari Me tylko mam problem z zachustowaniem się (to jest ten minus chust). Nie wiem jak dobrze ułożyć główkę dzidziusia, jeszcze sam jej do końca nie trzyma sztywno, a jak zakryję materiałem to płacze. Może wiecie jak sobie z tym poradzić?
Słyszałam też, że chusty Polekontu są bardzo dobre, mają podwójny splot, nie rozciągają się i są w ogóle och i ach! Natomiast chusty Gabi wyciągają się
Ja zaopatrzyłam się w chustę Kari Me tylko mam problem z zachustowaniem się (to jest ten minus chust). Nie wiem jak dobrze ułożyć główkę dzidziusia, jeszcze sam jej do końca nie trzyma sztywno, a jak zakryję materiałem to płacze. Może wiecie jak sobie z tym poradzić?
Słyszałam też, że chusty Polekontu są bardzo dobre, mają podwójny splot, nie rozciągają się i są w ogóle och i ach! Natomiast chusty Gabi wyciągają się