reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

rzeczy niezbędne dla Maluszka

slyszalam ze pampersy moga uczulac ...ze podobno huggies sa dobre czy ktos uzywal?hippie?
właśnie w szpitalu miałam nieprzyjemnosc jak oliverkowi załozyły pieluszkę happy - uczulenia dostał i poszłam zrabać babke ze jak daje pampers to niech bedzie ten co daję - huggies- sa tez niezłe bo miałam

reklama
ja mialam okazje korzystac z pampersow i huggisow, pupcia po huggisach byla wilgotna i nie fajna, bez porownania z pupcia po pampersach:tak:

mojej kuzynki dwójka dzieci była uczulona na pampersy, więc używała huggis.
choć na innych forach czytałam że z huggisów potrafi wypłynąć zawartość...
na wszelki wypadek kupie po paczce jednej i drugiej firmy - zobaczymy które się sprawdzi, a potem męża wyśle na zakupy ;-)

a jakie polecacie chusteczki do mycia pupci dzidziulka?

ja z takich chusteczek korzystam "od zawsze" ;-) gdyż zmywam nimi makijaż :-D no ale - to co dobre dla mnie nie znaczy że będzie dobre dla bobaska... Więc:
- J&J dla mnie rewelka, wilgotne do ostatniej sztuki
- Pampres też w porządku, choć troszkę mniej wilgotne od J&J
- Huggies zupełna porażka !! w dotyku jakby ktoś namoczył papierowy ręcznik

a jakie są wasze opinie?

hej
Rowniez kupie po paczce z kazdych i zobaczymy jak dzidzius i mamusia beda zadowolone....;-)i z ktorych bardziej?
jezeli chodzi o te chusteczki to w ogole jestem zielona a od kiedy mozna je zaczac uzywac od 3 miesiac?czy od miesiaca?
pozdrawiam
ps.otworzylam tez watek o kosmetykach rozwince prosze tam tez dowiadczeniach z kosmetykami do pielgnacji i kapieli...szampony itd jakie firmy?
czym wiecej opini ty,m lepeij zwlaszcza dla zielonyc jak ja:)
wiem ze kazda pupcia dzidzi jest inna inaczej moze zniesc rozne kosmetyki roznych firm ale warto zawsze sie poradzic i z gory KOCHANE dziekuje Wam za Wasza pomoc
buziaki i dobranoc!!!!

z opinii innych mam dowiedziałam się że nie ma co kupować laktatora przed porodem, bo tak na prawdę nie wiadomo czy on będzie nam potrzebny ;-) jedynie co możemy zrobić to upatrzyć sobie jakieś konkretny, zaciągnąć partnera do sklepu i wskazać mu go palcem z przykazaniem że jak będzie potrzebny to TEN poproszę :tak:

dobrze jedna z mamuś stwierdziła, że szkoda że nie można ich wypróbować przed zakupem :blink: (po pierwsze ze względu na cenę, po drugie że taki zakup jest raz na dłuuuższy czas).

ja jestem nastawiona na elektroniczną Medele (fot 1,2) albo ręczną Avent (fot 3)
kurcze, kiedyś natknęłam się na taki fajny artykuł - tam były testy różnych laktatorów. ale jak na złość teraz nie mogę go odnależć :wściekła/y: jak go odnajde to wstawie link...

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    4,9 KB · Wyświetleń: 38
  • 2.jpg
    2.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 36
  • 3.jpg
    3.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
reklama