reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy niezbędne dla Maluszka

reklama
fajny watek :tak:

dziewczyny te ktore chca kupic bardzo malo rzeczy np po trzy rodzaje pomyslcie o swojej wygodzie jak napisala anula (pranie)takiego malego szkrabka mozna przebrac nawet 3 razy w ciagu godziny:-D jesli np uleje mu sie albo niechcacy cos wyleci z piluszki albo 1000 innych rzeczy:-) mysle ze takierzeczy podstawowe jak body czy spioszki sa niezbedne w wiekrzych ilosciach a spodnie, sukienki dresiki w mniejszych:-)

Dokładnie tak Maju, zgadzam się z Tobą. Pamiętam jak Marcinek zaczął przyjmować żelazo i po nim koszmarnie ulewał. Tylko body, śpioszki i pajacyki a potem to już nawet koszulki - wszystko się przydało bo młodego przebierałam z 8 razy dziennie.
Co do pajacyków ze zdjęcia zamieszczonego przez Patusię ja osobiście nie polecam pajacyków tego typu czyli rozpinanych tylko na jednej nóżce. Wygodniejsze zdecydowanie są takie rozpinane na obu nóżkach.

hej
Mam pytanko jakie lepsze sa laktatory reczne czy elektryczne piszczie jakiej firmy i wasze doswiadczenia!!
dzieki

Hej
mam pytanko jakie sa najlepsze kosmetyki dla dzidzi i jakiej firmy pieluszki polecacie?
dzieki
pozdrawiam

super temat.
Ja tez szukam informacji, ale tylko na temat elektrycznych. Po urodzeniu starszej corki maz wydal kupe kasy na reczny laktator avarta (jakos tak) i... sciagalam mleko recznie - wiekszego gowna nei widzialam! A ze bylo to prawie 18 lat temu to wydatek byl ogromny i tylko sie wkurzalam. Teraz napewno sa lepsze, ale ja nei bede ryzykowala, slyszalam, ze elektryczne sa najlepsze, ale naprawde drogie :(
plus to, ze nie mam pojecia jaka firma robi najlepsze

Ja od narodzin do teraz używam marki pampers dla synka - z racji tego że nie przelewają są chłonne i elastyczne nie uciskają brzuszka.
A do pielęgnacji olivka jonson w zelu , do pupci bephanten, i puder nivea. Jak był malutki do komieli dodawałam oilatum

hej
mi z kolei jedna kolezanka powiedziala ze elektryczne -boli sciaganie........druga ze eletryczne moga sciagnac za duzo mleka i wtedy gottowa nadprodukcja;-)???
Co wy na to?
moze kazda kobieta inaczej odczuwa ...szkoda ze nie mozna wyprobowac przed kupnem...
ale czym wiecj opini tym lepszu obraz bedziemy mialy!!!!
cenowo nie jest chyba tak tragicznie ...????/cena elektrycznego i recznego tak sie nie rozni?tak mi sie wydaje..

reklama
u nas elekrtryczne okolo 80-90 funtow ( i wiecej), reczne od 12 do ok 30
wiec jest roznica i to dosc duza. Na ebayu sa lepsze ceny

Do góry