reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy niezbędne dla Maluszka

reklama
Kolor łóżeczka nazywa sie transparentna biel0biały z prześwitami sosny:)
Łóżeczko i pościel są firmy drewex:)

Confi-ja pościel widziałam w sklepie, a zamówiłam przez internet bo jest tańsza. Są rózne wzory:)

Nowe łóżeczko dostałam w prezencie od siostry. takie jak miało być, jasne i proste:
KLUPŚ - MEBLE DZIECIĘCE

A pościel mam firmy Feretti. wzór Air Teddy żółty. ale jest tego taka masa i jedne ładniejsze od drugich. no i mają ten ochraniacz do łóżeczka dzielony na cześci a nie cały. można doolnie zdejmowaćno i wyprać w razie potrzeby też można jedną z cześci.

annazofia - ja chyba też dostanę łóżeczko z Klupsia Softbe - artykuły dla dzieci i niemowląt, artykuły dziecięce
jak już pisałam - moi Rodzice zadeklarowali się do zakupów łóżeczkowych, na dodatek mama sama zaczęła szukać potencjalnego łóżeczka - no i znalazła. I jej i Tacie spodobało się łóżeczko RadekII. Wczoraj nas zawołali i zapytali o zdanie - mój mąż również przychylił się do ich wyboru, więc moje wypatrzone łóżeczko z Drewexa - Laura Mocca, chyba pójdzie w niepamięć...
Dzisiaj jedziemy zobaczyć tego Klupsia na żywo :))) (mama o włos już wczoraj go nie kupiła, ja jednak wolę osobiście je sobie sprawdzić..)

reklama
aga_k_m- zarowno lozeczka z firmy klups jak i drewex sa super solidne! My jednak zdecydowalismy sie na klups- bo ma przykrywana szuflade i wykrecane szczebelki no a bedziemy brac te: KLUPŚ - MEBLE DZIECIĘCE , a w zasadzie to juz dzis je odbieramy!

Do góry