reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy niezbędne dla Maluszka

Załączniki

• karuzela.jpg
    karuzela.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
reklama
Ja byłabym za tą z projektorkiem :tak:
Po pierwsze bardziej mi się podoba :-D
a po drugie wydaje mi sie że ta z projektorkiem może bardziej zainteresowac maleństwo - coś będzie sie ruszało na suficie :

w poniedziałek ide na badanie krzywej cukrowej więc będę miała sporo czasu między jednym a drugim pobraniem krwi ;-) więc przejdę się po sklepach i poszukam tej karuzeli z projektorem :tak:

A czy kiedys miałas wykonywane te badanie?
Badanie glukozy to cos obrzydliwego
Bo jeśli nie to nie nastawiaj się na chodzenie po sklepach
Jest to jedne z mniej przyjemnych badań :dry:
Samopoczucie jest potworne, ja prawie pawia pusciłam takie miałam nudności

Mój mąż to nawet wolne bierze żeby iśc na te badanie ze mna i przy mnie siedzieć
Wierz mi nic przyjemnego
Na początki jest spoko, ale potem juz nie :-(

Właśnie kupiłam FISHER PRICE KARUZELA Z MISIAMI - teraz czekam na przesyłke :-)
Moja córcia będzie ją testować - ona kocha muzyke klasyczną więc bardzo mnie prosiła aby teraz ją kupic, a potem jak się urodzi Michałek to odda ją jemu :)

reklama
nie Iwona nie miałam wcześniej takiego badania - to mój "pierwszy raz" ;-)
nawet mnie nie strasz że to taaaakkkkiiiieeeee obrzydliwe :baffled: :baffled: ja tu sobie rajd po sklepach zaplanowałam :rofl2:
no ale fajnie że mela podsunęła pomysł z tą cytryną :tak: jak nie zapomnę to kupię... a może od razu zrobię sobie przypomnienie w telefonie by nie zapomnieć :-D
a i dodam jeszcze że tą glukozę to sama sobie muszę kupić :crazy: :crazy:

Do góry