barmanka79
Deus Dona Me Vi
No to może ja napisze w formie takiego podsumowania ;-)
Część z tych kosmetyków już zakupiłam w Polskich Sklepach, część przyślą mi rodzice z Polski, a resztą kupię w Bootsie. niestety tutaj nie ma niektórych marek produktów jakie dostępne są w Polsce, a że mam do nich sentyment, oraz to że są sprawdzone i polecane przez mamusie postanowiłam niektóre rzeczy sprowadzić z Polski
- oliwka Bambino
- mydełko Bambino
- szampon Bambino
- płyn do kąpieli Oilatum
- krem do pielęgnacji Bambino
- sudocrem
- bepanthen
- mokre chusteczki Pampres, J&J Sensitive
- maść majerankowa
- spirytus 70%
- sól fizjologiczna
- woda morska Marimer
- proszek/płyn do prania Dzidziuś
- krem z filtrem (na słoneczko) Ziajka lub Kolastyna - ważne by filtry były mineralne, a NIE chemiczne, dzięki temu są dopuszczalne do użytku od pierwszych dni życia dzidziusia
a co inne mamusie mają już w swej kolekcji, bądź też planują zakupić? podzielmy się opiniami
Część z tych kosmetyków już zakupiłam w Polskich Sklepach, część przyślą mi rodzice z Polski, a resztą kupię w Bootsie. niestety tutaj nie ma niektórych marek produktów jakie dostępne są w Polsce, a że mam do nich sentyment, oraz to że są sprawdzone i polecane przez mamusie postanowiłam niektóre rzeczy sprowadzić z Polski
- oliwka Bambino
- mydełko Bambino
- szampon Bambino
- płyn do kąpieli Oilatum
- krem do pielęgnacji Bambino
- sudocrem
- bepanthen
- mokre chusteczki Pampres, J&J Sensitive
- maść majerankowa
- spirytus 70%
- sól fizjologiczna
- woda morska Marimer
- proszek/płyn do prania Dzidziuś
- krem z filtrem (na słoneczko) Ziajka lub Kolastyna - ważne by filtry były mineralne, a NIE chemiczne, dzięki temu są dopuszczalne do użytku od pierwszych dni życia dzidziusia
a co inne mamusie mają już w swej kolekcji, bądź też planują zakupić? podzielmy się opiniami