reklama
ostraszka
kwietniowa mama
Nasz synus ma na imie Natan i ciesze sie, ze nie uleglam naciskom rodziny (ktora nie za bardzo byla zadowolona). Nasz Natek, Natula lub Natuś jest najkochanszym dzieckiem na swiecie.witam moja córeczka ma na imię Roksana chciałam rzadko spotykane ale okazało się że jej rocznik to same Roksany i Oksany moja kuzynka ma trzech synów i mają imiona Bastek Natan i Itan wydaje mi się że są to rzadko spotykane imiona:-)
Straaaasznie mi się podoba imię Kosmakojarzy mi sie z duszą artysty i wolnego ducha
Musze powiedzieć, że jak mówię, że moja mała kluska ma na imię Masza każdy mooocno się dziwi;-)CO prawda tak jak wczesniej pisałam o Naszym długim dylemacie co do wyboru SASZA czy MASZA-to i tak mówie do kluseczki SASZA:-)
Musze powiedzieć, że jak mówię, że moja mała kluska ma na imię Masza każdy mooocno się dziwi;-)CO prawda tak jak wczesniej pisałam o Naszym długim dylemacie co do wyboru SASZA czy MASZA-to i tak mówie do kluseczki SASZA:-)
Z mężem jesteśmy właśnie na etapie wybierania imienia dla naszego maluszka (narazie jest mrówką) i zastanawiam się czy nie byłoby to dziwne gdyby nasz syn nosił takie samo imie jak tata( a dokładnie Kasper) jakie macie na to zdanie??
A czemu nie? Mój teść dał pierwszemu synowi swoje imię i nikogo to nie dziwiło i nie dziwi :-)
Karolina00
Moi dwaj mężczyżni...
Ja znam jednego małego Rajmunda i Henryka, aha, no i Kevina
kojarzy mi sie z płynem do naczyń
Tymek też się kojarzy a całkiem fajne imię. Koleżanka ma małego Tymoteusza, z biegiem czasu nikt nie pamięta ,że jest taki płyn.
Przecież jak teraz wejdzie na rynek płyn do toalet Krystyna,Zuzanna czy Julia nie będziemy imion zmieniać , co nie Ale rozumiem, że skojarzenia mogą być , głównie dzięki reklamie ;-)
Ludwik całkiem ładnie ,zdrobnienie też fajniutkie
Moja tez to Laura choć miałą być AnastazjąWitajcie!!! a moja córcia ma na imię Laura:-)chociaż bardzo zawsze chcialam mieć córcie o imieniu Jagoda,ale musiałam iść na kompromis z mężem i została Laurka,ale następną dzidzie jeśli to bedzie dziewczynka podobałoby mi się imie Roksana a dla chlopczyka Fabian
Z mężem jesteśmy właśnie na etapie wybierania imienia dla naszego maluszka (narazie jest mrówką) i zastanawiam się czy nie byłoby to dziwne gdyby nasz syn nosił takie samo imie jak tata( a dokładnie Kasper) jakie macie na to zdanie??
U nas jest zwyczaj ze drugie imię daje się po rodzicach a jak sa kolejne dzieci to można po rodzeństwie U nas jest
Nikola Magdalena (po mnie)
Laura Nikola (po siostrze)
Samuel Marcin (po tatusiu)
Mi sie strasznie podoba imię dla dziewczynki Rozalia
Na moje dzieci wołamy Niki Sami Lala wieć Rozi idealnie pasuje Ale nie ma mowy niezdecyduje się na czwarte
Moja tez to Laura choć miałą być Anastazją
U nas jest zwyczaj ze drugie imię daje się po rodzicach a jak sa kolejne dzieci to można po rodzeństwie U nas jest
Nikola Magdalena (po mnie)
Laura Nikola (po siostrze)
Samuel Marcin (po tatusiu)
Mi sie strasznie podoba imię dla dziewczynki Rozalia
Na moje dzieci wołamy Niki Sami Lala wieć Rozi idealnie pasuje Ale nie ma mowy niezdecyduje się na czwarte
Czarna
reklama