reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

witam, moj synek ma na ime Ibraham ale moi rodzice i znajomi nazywaja go Julek - Julian, bo tak mial przed zmiana imienia. A dla mojej przyszlej coreczki tez juz mam - Salonea.

pozdrawiam:-)

reklama
my dla synka już wybraliśmy imię będzie Jaś ale mamy problem z imieniem dla dziewczynki.
mąż chciał Magdalene ale mi się nie podoba więc zaproponowałam Lena ale to znowu jemu się nie spodobało coś wspomniałam o Natalii ale też kręci nosem.
A co myślicie o imieniu Blanka ??

Moja znajoma dała córeczce na imię Hildegarda, zdrobniale Hilda, Hildzia...
Spotkałam się też z innymi oryginalnymi imionami: Nella, Karina, Larysa, Farida...
Mnie się bardzo podoba Sonia ale niestety tak ma na imię moja suczka:laugh2: Także odpada...
Jeżeli będziemy mieć córeczkę (czego bardzo bym chciała) to będzie Sara, Roksana lub Lena, na imię dla synka nie mam jeszcze pomysłu...

Witajcie!!! a moja córcia ma na imię Laura:-)chociaż bardzo zawsze chcialam mieć córcie o imieniu Jagoda,ale musiałam iść na kompromis z mężem i została Laurka,ale następną dzidzie jeśli to bedzie dziewczynka podobałoby mi się imie Roksana a dla chlopczyka Fabian:cool2:

Z mężem jesteśmy właśnie na etapie wybierania imienia dla naszego maluszka (narazie jest mrówką) i zastanawiam się czy nie byłoby to dziwne gdyby nasz syn nosił takie samo imie jak tata( a dokładnie Kasper) jakie macie na to zdanie??

reklama
Do góry