reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

witam, moj synek ma na ime Ibraham ale moi rodzice i znajomi nazywaja go Julek - Julian, bo tak mial przed zmiana imienia. A dla mojej przyszlej coreczki tez juz mam - Salonea.

pozdrawiam:-)

reklama
my dla synka już wybraliśmy imię będzie Jaś ale mamy problem z imieniem dla dziewczynki.
mąż chciał Magdalene ale mi się nie podoba więc zaproponowałam Lena ale to znowu jemu się nie spodobało coś wspomniałam o Natalii ale też kręci nosem.
A co myślicie o imieniu Blanka ??

Moja znajoma dała córeczce na imię Hildegarda, zdrobniale Hilda, Hildzia...
Spotkałam się też z innymi oryginalnymi imionami: Nella, Karina, Larysa, Farida...
Mnie się bardzo podoba Sonia ale niestety tak ma na imię moja suczka:laugh2: Także odpada...
Jeżeli będziemy mieć córeczkę (czego bardzo bym chciała) to będzie Sara, Roksana lub Lena, na imię dla synka nie mam jeszcze pomysłu...

Witajcie!!! a moja córcia ma na imię Laura:-)chociaż bardzo zawsze chcialam mieć córcie o imieniu Jagoda,ale musiałam iść na kompromis z mężem i została Laurka,ale następną dzidzie jeśli to bedzie dziewczynka podobałoby mi się imie Roksana a dla chlopczyka Fabian:cool2:

Z mężem jesteśmy właśnie na etapie wybierania imienia dla naszego maluszka (narazie jest mrówką) i zastanawiam się czy nie byłoby to dziwne gdyby nasz syn nosił takie samo imie jak tata( a dokładnie Kasper) jakie macie na to zdanie??

reklama
Do góry