reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

Greti, a nie było problemu z zarejestrowaniem imienia Nadja? Z tego co wiem, to dużo zależy od pań w urzędzie???

reklama
Lenka79 mała Maszka... fajowe imię. Niby Maria, a brzmi zupełnie inaczej:tak:

Ankami ja też znam Żannę:tak:

Greti, a nie było problemu z zarejestrowaniem imienia Nadja? Z tego co wiem, to dużo zależy od pań w urzędzie???
Nie, nie było żadnego problemu.
Teraz podobno mozna każde imię zarejestrować. Jedna koleżanka dała synkowi na imie Kuba, nie Jakub i jej zarejestrowali.
Mam tez inną koleżankę, której córka ma na imie Alexandra przez X.

Nadja - sliczne imie :tak: Moja Sara miala tak sie nazywac, tylko jej tatus stwierdzil, ze to "takie ruskie" :baffled::-pAle jak bede miec kiedys druga corke to na bank bedzie NADJA :tak::-)

Masza i Sasza tez fajnie brzmia, ale chyba Sasza bardziej mi sie podoba :tak::-)

Coreczka moje znajomego ma na imie Gajana :tak:
Mam tez kolezanke Wirginię (mowia na nia Gina) :tak:

Ja miałam w szkole koleżankę która miała na imię Nikandra- zdrobniale Nika.
Na początku wydawało mi się dziwne, ale potem bardzo mi się spodobało.

reklama
Ja dowiedzialam sie ze bede miala syna opcje byly takie: Cyprian, Ian, (nie Jan!),Max. Pozostalo Max.Moze nie jest oryginalne ale nabardziej pasuje do mojego lobuza.Drugi syn bedzie Alex.Tak sobie pomyslalam jesli bedzie dziewczynka to hakie imie nadac ih musi byc z X. Xena?

To może Xymena?

A z tym Madox'em to żartujecie prawda?
Mad Ox, czyli wściekły wół...

Ostatnia edycja:
Do góry