reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
Mamobartusia czekam na moja dzidzie i imiona ktora nam sie podobaja to właśnie Jeremisz,Melania,i Anielka!!!Ale tez Julian,Zosia:))i Amelia.a starszy to Jaś

Przypomniały mi się jeszcze inne fajne imona!Moja babcia miała na imie Eufemia,pradziadek Julian ,a moja mama to Kamilla!! wybrazcie sobie jaki szok wywoływało to imię 69 lat temu:))W rodzinie mam Jagodę Milenę,Bastiana,wujek mojej mamy to Dorian,jest też wujek Albin,Zuzia,znam dzieci o imonach:Miranda,Otylia,Ernest,Marcelina,sąsiad ma tez fajne imie a jest po 50 Emanuel ma córki Lilane i Aurorę,znam tez Olafa dużo tych niezwykłych imon:))

A ja ciągle nie wiem jak nazwę moje maleństwo:-( może jak poznam płeć to będzie mi łatwiej, boję się że wyjdzie tak że dopiero jak się urodzi to na siłę będziemy coś wymyślali, a tego nie chcę.

A ja mam Macieja i Emila:-)
Moja jedna siostra Adama:-)
a druga Paulę,teraz mają mieć Maję lub Kacpra.:-)

reklama
o Asiulka witam.....:tak:

Ja jestem mamą Tatiany i Wiktorii.......

No mój dziadek np. miał na imię Romuald:)

koleżankę mam Berenikę.......to tyle z oryginalnych imion w moim otoczeniu

Ostatnia edycja:
Do góry