mama_Adrianka
sierpniowa mama '08
My nazwaliśmy naszego synka Adrian Damian. Wiele osób z rodziny mówiło nam, że to "ciężkie" imię, że jest wiele innych ładniejszych imion i skoro nasza dobra znajoma ma 6-letniego syna o tym imieniu, to powinniśmy naszego potomka nazwać inaczej... Ale imię Adrian od dawna bardzo się nam podoba :-)...
W rodzinie mamy: Anielę, Hieronimę, Aldonę, Wiolettę, Gabrielę, Igę, Łucję, Oktawię, Lilianę, Szczepana, Alfreda, Wiktora, Błażeja, Cezarego, Alberta, Oliwiera, Olafa, Maksymiliana, Benjamina, Tytusa i niedługo będziemy mieli też Krystiana.
Sąsiadami mojej teściowej są: Arletta, Oksana, Roksana i Miłosz.
Na moim osiedlu mieszkali Marcelina i Ariel.
Do mojej podstawówki chodziły: Miriam, Sara, Daniela i Karina.
Natomiast w liceum miałam koleżanki: Darię, Irminę i Stellę, a moja przyjaciółka Marikę.
Teraz pracuję z Ksenią, Rosanną i dwiema Violettami.
Jedna z moich koleżanek nazywa się Angelika i ma dwóch synów: Fabiana i Krystiana.
Znam też dziewczyny, które nazwały swoje dzieci: Pola, Nicola, Allan (przez dwa l) i Mikołaj.
Spotkałam też dzieci o bardzo oryginalnych imionach: Amanda (jej ojciec jest Anglikiem), Nadia, Laura, Kornelia, Vanessa, Dobrawa, Pamela, Marcel, Ksawery, Gracjan, Amadeusz, Tymoteusz, Tymon, Jeremi, Jeremiasz, Klaudiusz i Roch.
W rodzinie mamy: Anielę, Hieronimę, Aldonę, Wiolettę, Gabrielę, Igę, Łucję, Oktawię, Lilianę, Szczepana, Alfreda, Wiktora, Błażeja, Cezarego, Alberta, Oliwiera, Olafa, Maksymiliana, Benjamina, Tytusa i niedługo będziemy mieli też Krystiana.
Sąsiadami mojej teściowej są: Arletta, Oksana, Roksana i Miłosz.
Na moim osiedlu mieszkali Marcelina i Ariel.
Do mojej podstawówki chodziły: Miriam, Sara, Daniela i Karina.
Natomiast w liceum miałam koleżanki: Darię, Irminę i Stellę, a moja przyjaciółka Marikę.
Teraz pracuję z Ksenią, Rosanną i dwiema Violettami.
Jedna z moich koleżanek nazywa się Angelika i ma dwóch synów: Fabiana i Krystiana.
Znam też dziewczyny, które nazwały swoje dzieci: Pola, Nicola, Allan (przez dwa l) i Mikołaj.
Spotkałam też dzieci o bardzo oryginalnych imionach: Amanda (jej ojciec jest Anglikiem), Nadia, Laura, Kornelia, Vanessa, Dobrawa, Pamela, Marcel, Ksawery, Gracjan, Amadeusz, Tymoteusz, Tymon, Jeremi, Jeremiasz, Klaudiusz i Roch.