reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
Badaicka, zapraszamy na Sierpniówki 2006 :tak::-) To tak przy okazji, bo zerknelam na date urodzin Twojej Paulinki i widze, ze urodzila sie dokladnie wtedy kiedy moja Sara :-)

my jeszcze niewybraliśmy imionka dla naszej kruszynki to trudniejsze niż myślałam ,niechciałabym by było" babcine " choć teraz niby taka moda , ani zbyt nowoczesne bo moda sie zmienia a to co teraz jest na topie za kilkanaście lat może okazać sie kłopotliwe dla dziecka.
podoba mi sie Oskar dla chłopca , a dla dziewczynek Oliwja ,Monika ,Agnieszka,Kasia

A z imionek koleżanek to Nikola-jest ich teraz napęczki,Natasza,Elena ,Malwina ,Jaśmina
Ariel, Alan,Teodor,

Iwo to u nas niestety bardzo popularne imie bylo jak leciał serial "zbuntowany anioł" i na samym naszym osiedlu jest ok 4chłopców o tym imieniu. Marcel to tez teraz corazbardziej popularne tak jak Maksymilian.. Co do dziewczynki Michaliny jest to rzadkie i piekne imię ja bardzo chcialam ale mąz sie nie zgodził podoba mi sie srtesznie Michasia...
dla chłopca rzadkim jak dla mnie imieniem jest Remigiusz, Adrian tak jak patrze do okola to poprosty nie ma chłopców z takimi imionami przynajmniej tu u nas.Nikodem tez piekne imie wlasnie zdrabnine jako Niko ale niestety nasze-moje pokolenie jeszcze durnowato kojarzy je z Nikosiem Dyzmom,

Mojemu mezusiowi sie podobaja Antoni i Ryszard ;-):tak::-), a dla dziewczynki Matylda i Zuza:-)

Oczywiscie Lew to nr 1 na naszej liscie ulubionych imion:-D

Ostatnia edycja:
Moja córcia ma na imię Izabela.Jak będę miała synka to dam mu na imię Dominik albo Tomasz.Z imion dla dziewczynki podoba mi się jeszcze Milena.

reklama
Do góry