reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

Ja ustaliłam, że córka ja wybieram on chlopca. Szkoda, że u niego się samych chłopaków płodzi 🤣🤣
Syn ma ma imię Alekander i gdyby przypadkiem miał rodzeństwo, to chciałabym również na A imię, ale nic mi się nie podoba. Ewentualnie Anastazja byłaby fajna, ale poza tym brak ładnych imion na A dla dziewczynki i chłopczyka.
Amelka

reklama
Ja ustaliłam, że córka ja wybieram on chlopca. Szkoda, że u niego się samych chłopaków płodzi 🤣🤣
Syn ma ma imię Alekander i gdyby przypadkiem miał rodzeństwo, to chciałabym również na A imię, ale nic mi się nie podoba. Ewentualnie Anastazja byłaby fajna, ale poza tym brak ładnych imion na A dla dziewczynki i chłopczyka.
Hahah ja chcialam tak na R, ale nie wyszlo 🤣 a z Żeńskich imion na A. To z takich rzadkich ktore nawet Fajne sa to moze byc Adela albo Agata ❤️ jeszcze z tkich ostatnio topowych Aniela. :)

Ja miałam w liceum koleżanki o imieniu Estera i Larysa, dla mnie wtedy były to imiona kosmiczne. Była też Julita, ale wszyscy mówili na nią Julka.
Jest tutaj na forum jedna dziewczyna, która dała na imię córce Żywia a drugiej Dziewanna.

A co myślicie o imieniu Rozalia? Nigdy nie brałam kompletnienpod uwagę, ale znajomy tak właśnie nazwał córkę i doznałam olśnienia 😅
moja 95 letnia babcia ma tak na imie i w sumie jestem w szoku, ze teraz jest tak popularne 😁 ale to piękne imie, bardzo ładnie brzmi. Tylko nie wiem jak ze zdrobnieniami, bo do mojej Babci wszyscy mowia Rózia i to to tak srednio juz wg mnie🙈

reklama
Do góry