reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

Ja ustaliłam, że córka ja wybieram on chlopca. Szkoda, że u niego się samych chłopaków płodzi 🤣🤣
Syn ma ma imię Alekander i gdyby przypadkiem miał rodzeństwo, to chciałabym również na A imię, ale nic mi się nie podoba. Ewentualnie Anastazja byłaby fajna, ale poza tym brak ładnych imion na A dla dziewczynki i chłopczyka.
Amelka

reklama
Ja ustaliłam, że córka ja wybieram on chlopca. Szkoda, że u niego się samych chłopaków płodzi 🤣🤣
Syn ma ma imię Alekander i gdyby przypadkiem miał rodzeństwo, to chciałabym również na A imię, ale nic mi się nie podoba. Ewentualnie Anastazja byłaby fajna, ale poza tym brak ładnych imion na A dla dziewczynki i chłopczyka.
Hahah ja chcialam tak na R, ale nie wyszlo 🤣 a z Żeńskich imion na A. To z takich rzadkich ktore nawet Fajne sa to moze byc Adela albo Agata ❤️ jeszcze z tkich ostatnio topowych Aniela. :)

Ja miałam w liceum koleżanki o imieniu Estera i Larysa, dla mnie wtedy były to imiona kosmiczne. Była też Julita, ale wszyscy mówili na nią Julka.
Jest tutaj na forum jedna dziewczyna, która dała na imię córce Żywia a drugiej Dziewanna.

A co myślicie o imieniu Rozalia? Nigdy nie brałam kompletnienpod uwagę, ale znajomy tak właśnie nazwał córkę i doznałam olśnienia 😅
moja 95 letnia babcia ma tak na imie i w sumie jestem w szoku, ze teraz jest tak popularne 😁 ale to piękne imie, bardzo ładnie brzmi. Tylko nie wiem jak ze zdrobnieniami, bo do mojej Babci wszyscy mowia Rózia i to to tak srednio juz wg mnie🙈

reklama
Do góry