hajduczka
Fanka BB :)
Przeczytałam cały wątek w poszukiwaniu wyjątkowego imienia dla naszej córeczki, która przyjdzie na świat w maju. Wasze rady i spostrzeżenia były naprawdę bardzo pomocne - dziękuję Na dzień dzisiejszy zdecydowaliśmy się z mężem na dwa imiona i jestem pewna, że nadamy je oba Mieszkamy w UK i szukaliśmy czegoś co będzie łatwe do wymówienia zarówno dla Anglików jak i Polaków, ponieważ nie wiemy gdzie córka w przyszłości zdecyduje się zamieszkać. Nasze nazwisko jest trudne do wymówienia… imię męża jest staropolskie co przysparza mu czasami problemów. A moje imię inaczej jest wymawiane w Anglii niż w Polsce.
Nasz wybór dla córki to na dzień dzisiejszy - ADELA ANTONELLA
Pierwsze imię to skojarzenie z moją wspaniałomyślną i hojną ciocią. Ta kobieta pomagała bez wyjątku każdemu, kto ją tylko poprosił o wsparcie. Drugie imię wzięło się od modelu mojej sukni ślubnej autorstwa Maggie Sottero. Zachowałam ją w szafie dla mojej córki, wnuczki lub synowej. Piękne wspomnienia warto pielęgnować, a dzięki naszym dzieciom one przetrwają jeszcze dłużej
Serdecznie pozdrawiam przyszłe mamy 2016
Nasz wybór dla córki to na dzień dzisiejszy - ADELA ANTONELLA
Pierwsze imię to skojarzenie z moją wspaniałomyślną i hojną ciocią. Ta kobieta pomagała bez wyjątku każdemu, kto ją tylko poprosił o wsparcie. Drugie imię wzięło się od modelu mojej sukni ślubnej autorstwa Maggie Sottero. Zachowałam ją w szafie dla mojej córki, wnuczki lub synowej. Piękne wspomnienia warto pielęgnować, a dzięki naszym dzieciom one przetrwają jeszcze dłużej
Serdecznie pozdrawiam przyszłe mamy 2016
Ostatnia edycja: