reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
Ale sobie nasza mała urządziła z rana dyskotekę! O 7 mnie obudziła kopniakami :)
Nawet Tatusia skopała, choć do tej pory nie udało mu się nic poczuć. A Tata od razu dumny :D

a umnie moja coreczka chyba chce nastraszyc mamusie od wczoraj nic :( jakies tam cos w brzuchu czulam od wewnatrz le to tkie dziwne jak niby ona niby nie :( zaczynam chyba sie denerwowac :( mam nadzieje ze znia wszytsko dobrze tylko sobie spi :-(

dobra ja mogę powiedzieć,że teraz to już na bank czuję ruchy:) ładnie i wyraźnie:-) nareszcie bo zaczynałam się martwić... Od dwóch tyg czułam czasem raz na 2 dni coś tam ale niewyraźnie. A od dwóch dni są wyraźne i ładne i sprawne:tak: cieszę się przeogromnie,bo serio zaczynałam się bać... Fakt faktem czuję go dopiero wieczorem ale jeszcze przecież da mi się we znaki:cool:

a umnie moja coreczka chyba chce nastraszyc mamusie od wczoraj nic :( jakies tam cos w brzuchu czulam od wewnatrz le to tkie dziwne jak niby ona niby nie :( zaczynam chyba sie denerwowac :( mam nadzieje ze znia wszytsko dobrze tylko sobie spi :-(
nie denerwuj się..w ciąży z Jagodą było tak że nawet w 8-9mc jak miałam liczyć ruchy to w życiu w ciągu dnia nie naliczyłam tyle co powinnam<6 na godz,czy jakos tak> ona miała swoje pory na skakanie,a kopała konkretnie:tak: więc dzidziuś sobie na pewno wypoczywa. Jak chodzisz to lulasz je i śpi, a jak się położysz to często zaczyna się dyskoteka:cool2:

olka hehe wiem wiem ale wiesz dizwne to bylo bo dawala zawsze czadu ale zarz po napisaniu posta Kornelka dala znac o sobie :) teraz nawet kopie :) wiec jak mowilam chciala mamusie nastraszyc za te brak batonikow przez ostatnie 2 dni ;-)

Ja czuje ruchy od 13 tygodnia a teraz od 2 tygodni jak maluch mocniej kopnie to widać na brzuchu ze się rusza.Mój maluch jak gotuje szczególnie smażę to jest bardzo niezadowolony i strasznie kopie:-)Strasznie aktywny mały człowieczek jest jak siedzę na uczelni to też pokazuje ze mu źle i daje po pęcherzu.Bardzo często jak go zaczepiam to odpowiada w tym samym miejscu

reklama
Do góry