Bozienka24
Fanka BB :)
ehhh niepotzrebnie sie zamartwialam moja slicznotka kopie mamusie i kopie i kopei i wystawia cos i znowu kopie i przeplywa i tak juz ktoras godzinke nadrabia wczorajszy dzien ehhh kopniaczki bo calym dniu ciszy BEZCENNE
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc! Mnie ginekolozka powiedziala, ze tak naprawde ruchy dziecka na tym etapie nie maja wiekszego znaczenia i ze mam sie zupelnie nie martwic jak nie czuje bobasow, bo powinno sie zwracac na to uwage dopiero od okolo 30 tego tygodnia ciazy i wtedy norma jest 6 ruchow na lewym boku na 2 h. Wiec dziewczyny nie martwcie sie tym zupelnie jeszcze
i ja póki co rzadko odczuwam i czasem sama nie wiem czy to co czuję to jest dziecko i też bym już chciała wiedzieć że kopniak to kopniak, że dzidzia się kręci, przepływa czy co wy jeszcze piszecie
czasem czuje jak się wypnie, chyba się tedy musi przekręcać, a tak to mało co wyczuwam z ruchów, motylki jakoś przeszły, może macica się znacznie przesunęła powiększyła i synek ma więcej miejsca, no nic jutro podejrzę i podpytam mojego mrukliwego lekarza o te ruchy, ale spodziewam się odpowiedzi, że pewnie jeszcze za wcześnie żebym coś czuła....