reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

Mój zaczął szaleć, jak ja już zasypiałam. Najpierw na pęcherzu, więc 2 razy w ciągu 15 minut musiałam iść do łazienki, a potem zaczął walić mocne kopy.
Pewnie jak się urodzi, to też się będzie budził akurat wtedy, jak matka będzie chciała spać:no::-).

reklama
Noo u mnie coraz częsciej balety baby sobie urządza w szczególnosci po nocach :D a wczoraj to nawet cały dzien ładowało w brzuch :p Tatuś jak położy ręke to maleństwo spokojnie siedzi no i tatusiowi nie udało sie jeszcze poczuc:p Tatuś stwierdził że tak ma zostac jak on jest to ma byc spokój hehe :p jasne a przy mamusi ma szalec co by nie :p:p

a u mnie jakoś tak się cisza zrobiła, mały nie szaleje, ale coś tam czuję i sama nie wiem czy to jelita czy synek, tydz temu jak się wypinał i fikołki robił to nie miałam wątpliwości, że to mój szkrab się wypina, a teraz jakieś taki chwilowe napięcia, czasem coś gdzieś zakuje, ale jakoś tak słabiutko :confused:
myślałam że teraz jakoś będzie łatwiej że jak zacznie się ruszać będę spokojniejsza, a tu 2, 3 dni ciszy a ja już zaczynam schizować i spać nie mogę po nocach leżę i zastanawiam się kiszki, jelita czy synek :confused::-p

oby do wizyty, bo jak widzę że ten leniuszek sobie grzecznie leży a serce mu bije jak dzwon to jestem w siódmym niebie i mogę być znów spokojna

Miałam Wam właśnie pisać,że u mnie cisza totalna
Od tamtego wieczornego bulgotka cisza i spokój aż zaczęłam się martwić i denerwować
Aż tu nagle puk puk puk
Maluszek sobie puka aż miło, nie bulgotki czy motylki tylko czuje takie bardzo bardzo delikatne pukanie
Już chyba z 6 razy mnie kopnęła dzidzia
Ależ jestem szczęśliwa :)

Miałam Wam właśnie pisać,że u mnie cisza totalna
Od tamtego wieczornego bulgotka cisza i spokój aż zaczęłam się martwić i denerwować
Aż tu nagle puk puk puk
Maluszek sobie puka aż miło, nie bulgotki czy motylki tylko czuje takie bardzo bardzo delikatne pukanie
Już chyba z 6 razy mnie kopnęła dzidzia
Ależ jestem szczęśliwa :)

Czyli tak jak nam piszą dziewczyny - wkońcu każda z nas sie doczeka :happy2:
Ja to wciaz musze sie zastanawiac czy to to , ale mam czas na kopania.. ;-)

a mowilysmy ze kazda poczuje ruchy hehe tego sie nie da nie poczuc hahaahha ;) garatulacje dla nowych kopniaczkow i wytrwalosci dla oczekujacych a dzidizole czasami sie potrafia nieodzywac ;) umnie tez tak bylo teraz to juz kopniaki codziennie kilka razy dziennie a zwlaszcza w wieczorem i uwielbia mnie kopac jak jem co by to niebylo dwa razy polkne i odrazu dostaje kopniaki czasami asz mi zle jesc co przelkniecie kopniak heeh

gratuluję nowych kopniaczków,zgadza się tego nie da się nie wyczuć i na pewno nie są to jelita
a pęcherz oj chyba ulubiona zabawka

też tak się zastanawiam dlaczego tak nie często ale kopniaczki są i to najważniejsze,ciekawe czy na usg też taki leniuszek będzie

reklama
Do góry