reklama
Aestima, he he, no tak - koniecznie daj znać, jak Mieszko zareagował na kino :-)
Chociaż my się łudzimy, że uda się nam zostawić czasem Edgara siostrom naszym na dwie - trzy godzinki i wyskoczyć do kina ;-) Się okaże, co życie przyniesie :-)
Chociaż my się łudzimy, że uda się nam zostawić czasem Edgara siostrom naszym na dwie - trzy godzinki i wyskoczyć do kina ;-) Się okaże, co życie przyniesie :-)
andariel
mama super dwójki :]
my możemy zapomnieć o kinie - rodzinka daleko... ale i tak jest super
a co do ruchów to sobie uzmysłowiłam, że Ninka na tym etapie codziennie miała czkawkę jak coś zjadła, a junior jej nie ma!
a co do ruchów to sobie uzmysłowiłam, że Ninka na tym etapie codziennie miała czkawkę jak coś zjadła, a junior jej nie ma!
kameleon1610
Aktywna w BB
Ja czuję ruchy córci od 17 tygodnia,i to najmilsza pobudka oraz rozrywka wieczorem:-)
katamisz
Fanka BB :)
Ja też pierwsze ruchy poczułam 1,5 miesiąca temu więc jakoś w 17 tygodniu.Wtedy to był jeden malutki delikatny kuksaniec na cały dzień a teraz...cały dzień ją czuję z przerwami na jej drzemki.Ale powiem Wam ,że wieczorem przychodzi godzina jak kładę się do łóżka a mała szaleje!!Nie idzie usnąć...aż chwilami jak jestem fest zmęczona to się wkurzam...,że takie godziny na zabawy sobie znajduje...
reklama