reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Maluszków

reklama
u mnie też dzidziuś bardzo odreagowywał wizytę u stomatologa, wierzgał jak nigdy wcześniej.wcałe mu się nie dziwie bo sama lepiej się nie czułam, poprostu takie wizyty napawaja mnie przerażeniem, ale co zrobić gdy trzeba...

Ja znów po stomatologu dziś malenstwo kopało ale już wiem co mu sie nie podoba -BOROWANIE ( JAK KTO WOLI WIERCENIE) wtedy szaleje . Ja stwierdzilam, ze to dlatego ,ze nie lubi dentysty a pani doktor ma swoja teorie ZE BARDZO LUBI STOMATOLOGA .Nie wyprowadzałam jej z błedu , niech tak myśli byle mame nie bolało a nich sobie myśli co chce doktor

Wczoraj odkryłam, że mój dzidziolek zaczyna wierzgać jak mu śpiewam :-D Mój luby mówi, że pewnie wtedy tańczy ale ja twierdzę, że raczej buntuje się przeciwko mojemu fałszowaniu :rofl:
No i wieczorem jak już szykowałam się do snu to nieźle mnie przestraszył (dzidziolek znaczy się)... leżałam na plecach i nagle poczułam dziwne ruchy w brzuchu, położyłam na nim rękę a tu nagle, z lewej strony zaczęła rosnąć kula wielkości pięści, twarda i całkiem spora :surprised: chyba dzidzia się przekręciła do pionu i główka która znalazła się u góry zaczęłą wypychać brzuszek, prześmieszne uczucie :-D

Dziewczynki teraz te ruchy są najprzyjemniejsze.......pod koniec to maluch sie napina , wypina.....kręci.....nożki w zebra wkłada i inne narządy mamusi.......troszke teśknie za tymi lekkimi, milymi ruchami.....:-)

no moze nie terazniejsze ale takie za niecaly miesiac. jak jeszcze dzidziek nie jest tak wielki zeby mial malo miejsca ale na tyle duzy by wypchnac raczke czy tyleczek .... Pamietam jak w liceum bylam w ciazy z Kubą to na znienawidzonym przedmiocie na ktorym sie strasznie nudzilam Kuba zawsze sie ze mną pobawił.. tu nóżka tu rączka... i kumpela w ławce nie mogla sie od smiechu w lawce powstrzymac.... ile mysmy za te zabawy ochrzanów zaliczyly hihi

reklama
Wczoraj moja dzidzia 2 razy miala czkawkę :-D Za pierwszym razem nie zajarzyłam co się dzieje.. dlaczego brzuch trząsł się delikatnie ale miarowo i rytmicznie przez kilka minut, dopiero jak wieczorkiem to się powtórzyło i zaczełam się nad tym zastanawiać to doszłam do wniosku że biedactwo chyba czkawka dopadła :tak: A później koleżanka która odchowała już 2 córy potwierdziła, że to pewnie czkanie hihiii.. Ciekawa jestem co nas jeszcze czeka zaskakującego przez te pozostałe miesiące :rolleyes:

Do góry