reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Maluszków

no to tylko pozazdroscic sawa13!

ja mam cala noc przerywana co mocniejszymi kopniakami. ale ciesze sie ze je czuje bo w obecnej sytuacji jak chwile nie mam z mala kontaktu to wariuje:baffled:

reklama
Moj mały odwrocił sie w 35 tygodniu ciazy gdzie juz mowili ze to raczej nie mozliwe a cała ciaze był poprzecznie ułożony

Aha, czyli z tym ulozeniem to nogdy do konca nie wiadomo...ale sie uspokoilam dzieki Waszym opiniom.:happy: Wczoraj i dzis zasmiewalam sie z mezem z mojego falujacego wokol pepka brzuszka, stwierdzilismy ze mala tanczy...czacze...albo taniec brzucha w rytm spiewu orientalnego tatusia. wspaniale uczucie...:-) :tak: :laugh2:

Ja praktycznie przez cały dzień czuje ruchy maluszka i zastanawiam sie w takim razie kiedy on spi :-D najgorzej jest rano i wieczorem, kiedy ja jeszcze smacznie chce spac a on nie i dawaj po żeberkach albo po pęcherzu...czasem to az krzycze z bólu...A mąż się się smieje,że rośnie kolejny piłkarz, jak tatuś....:tak:

Oj ci mężowie...:laugh2:
Jak spytałam mojęgo czy chiałby się zamienić to kategorycznie zaprzeczył....ale taki dumny tatuś - maluszek poszedł w jego ślady:tak:

Oj mój Maluszek ostatnio daje mi tak popalić, że się czasem z bólu skręcam :baffled: Odstawia jakieś cyrki niemiłosierne - fikołki w zestawieniu z saltem czy coś w tym stylu :eek: W każdym razie - boli jak cholera. Az sie boje pomyśleć co będzie dalej - bo zostały mi jeszcze prawie 3 miesiące :oo:

moja balerinka najaktywniejsza kiedy mamusia odpoczywa, czyli cala noc i popoludniowa drzemka poprzerywane dotkliwymi kopniakami w zebra (mala juz sie ulozyla glowka do dolu):baffled:

moja mala albo maly;-) tez juzj est ulozone glowka do dolu mam nadzieje ze juz tak zostanie bo cesarki bym nie chciala miec:baffled:

reklama
u mnie te rchy troche sie zmienily. chyba dzidzia ma coraz mniej miejscbo czuje jak "przeciaga" raczkami i nozkami po moim brzuchu od srodka. tak jkaby sie rozpychala :-D

Do góry