reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy maluszkow

no ja co jakiś czas, mam wrażenie że mnie od środka ktoś łaskota ale nie wiem, czy to moje Maleństwo się udziela czy moja wyobraźnia materializuję marzenia.
Któraś z Was pytała o stetoskop, nie warto, my mamy bo mąż jest lekarzem ale serduszka nie słychać, czasami jakieś chrobotanie ale nie jesteśmy pewni czy to dziecko, poszukałam na forum i ludzie piszą że jak już to po 25tyg ale często nawet wtedy nie, dlatego ja zastanawiam się nad dopplerem.

reklama
przez stetoskop slychac ale tym za 2 tys ktore maja lekarze;):) ja mialam taki za 40zl i nic nie bylo slychac nawet mojego serduszak i dzieci mialy w pracy do zabawy;)

no ja co jakiś czas, mam wrażenie że mnie od środka ktoś łaskota ale nie wiem, czy to moje Maleństwo się udziela czy moja wyobraźnia materializuję marzenia.
Któraś z Was pytała o stetoskop, nie warto, my mamy bo mąż jest lekarzem ale serduszka nie słychać, czasami jakieś chrobotanie ale nie jesteśmy pewni czy to dziecko, poszukałam na forum i ludzie piszą że jak już to po 25tyg ale często nawet wtedy nie, dlatego ja zastanawiam się nad dopplerem.

Ja mam dopplerowski detektor tetna, fantastyczna sprawa :)

ja ostatnio czuje jak lobuzele w brzuchu sie przeciaga i czasem takie lekkie smyranie :) jak narazie dzidzia jest delikatna a moze to jednak antosia :p

Wcale nie musi tak byc, że jest nieruchliwe, tylko jest malutkie i możesz nie czuć ruchów. ale nic się nie martw, na pewno to kwestia kilku, kilkunastu dni:)

A ja od przedwczoraj już na pewno czuję =] Wczoraj zjadłam ostrą pizzę i od razu jak się wyprostowałam to dzidzia dała znać że woli słodkie;) Od razu mocniej poczułam =)

Albo tak zasmakowało, że zaczęła z radości szaleć;)

Ja znów od przedwczoraj te ruchy czuje duuuużo mocniej, częściej i co najważniejsze mężuś mój też czuje haha bo tak co kopała to tylko jak ręke położył to automatycznie cisza i spokuj...a teraz tatus zadowolony haha

reklama
Do góry