no wlasnie jak zobaczylam 2 krechy to odrazu bylo ze julka bedzie ,tez wiem dokladnie kiedy zaszlismy w ciaze u mnie chyba plemniczki musialy poczekac jeden dzien z hakiem tak jakos wypadalo to moje liczenie . nie wiem klaudoos ale jak nie zobacze siusiaczka na usg czysto i wyrazie to bede miala w podswiadomosci dziewczynke, jakos siedzi we mnie Juleczka . No nie wiem szalenstwo jakies .
reklama
Szczebiotka
Fanka BB :)
Ja chyba dziś poczułam wreszcie moje Maleństwo, obudziło mnie takie łaskotanie w brzuszku...już chciałabym poczuć bardziej i mieć pewność, że to mój mały szkrabek
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Witajcie
Ja 9 sierpnia wieczorem (o czym wsponinałam na ogólnym temacie, bo nie wiedziałam że jest taki temat) poczułam jak się obraca, a raczej zobaczyłam, że się obrócił, miałam pionowo dziecko i na brzuszku dziwny kształt jakby główka wystawała, dziś lekarz powiedział że mogła to też być pupka maleństwa ) wspamiałe uczucie, a jeśli o ruchy kopnięcia chodzi to jeszcze nie miałam albo były tak delikatne że nie rozpoznałam ich) ale to pierwsza ciąża więc się uczę rozpoznawać...
Pozdrawiam
Ja 9 sierpnia wieczorem (o czym wsponinałam na ogólnym temacie, bo nie wiedziałam że jest taki temat) poczułam jak się obraca, a raczej zobaczyłam, że się obrócił, miałam pionowo dziecko i na brzuszku dziwny kształt jakby główka wystawała, dziś lekarz powiedział że mogła to też być pupka maleństwa ) wspamiałe uczucie, a jeśli o ruchy kopnięcia chodzi to jeszcze nie miałam albo były tak delikatne że nie rozpoznałam ich) ale to pierwsza ciąża więc się uczę rozpoznawać...
Pozdrawiam
Witam!
Blondi84 niesamowite uczucie takie obracanie. mnie malenstwo tak obrocilo sie juz dwa razy. Za pierwszym razem niezle mnie wystarszyl jak sie tak obrocil . hheh. tez wymacalam go wtedy dokladnie fajne uczucie . gorzej jak nam sie tak bedzie obracalo w pozniejszych miesiacach heheh pewnie juz nie bedzie tak fajnie
Blondi84 niesamowite uczucie takie obracanie. mnie malenstwo tak obrocilo sie juz dwa razy. Za pierwszym razem niezle mnie wystarszyl jak sie tak obrocil . hheh. tez wymacalam go wtedy dokladnie fajne uczucie . gorzej jak nam sie tak bedzie obracalo w pozniejszych miesiacach heheh pewnie juz nie bedzie tak fajnie
julka05091985
marzenia się spełniają
Ja pierwsze takie wyraźne ruchy poczułam 2 dni temu, dokładnie w dzień kiedy zaczynał mi się 5 miesiąc.
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
pierwsze ruchy poczułam z rana 5 sierpnia, a potem tego samego dnia wieczorem. wystraszyłam się w niedzielę, bo źle się czułam i przez cały dzień ani razu nie poczułam mojego bąbelka. Teraz czuję go zawsze z rana, potem po obiedzie kiedy się położę i wieczorem. Niesamowite uczucie :-) I za każdym razem wywołuje u mnie uśmiech na twarzy. Jestem chyba jakaś za bardzo niecierpliwa, bo teraz z kolei nie mogę doczekac się takich kopniakow kiedy widac jak faluje przy tym brzuch;-)
reklama