reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy maluszka

tak piszecie o tym kopaniu i że Wasze dzieciaczki ruchliwe, a moja to się wczoraj nic prawie nie ruszała, właściwie to rusza sie rano i wieczór, najwięcej czuję jak się położę, ale przy chodzeniu czy siedzeniu nic jej nie czuję, C. jak przystawia ucho do brzucha to mówi, że wyraźnie ją słychać jak tam harcuje, ale ja ją ledwo czuję, nie wiem czy mam się martwić...?

reklama
Tunia nie martw się, może akurat nosisz delikatne dziecię, albo po prostu ociera się o mniej wrażliwe fragmenty.

U mnie rozrabiaka na całego:-D:-D:-D I wczoraj widziałam jak podskoczył mi brzuszek. Na reszcie. I po calym brzuchu mnie wali. a dziś śniadanie zjadłam pozniej niz na oddziale to sie tak domagał, że szok. Póki nie zjadłam to mnie rąbał.

Ja wczoraj widzialam pierwszy raz jak mi sie brzuch ruszal - takie silne kopniaczki byly :-) Fajne wrazenie ^^ Szkoda tylko ze nadal jak tata przyklada reke, wszystko ustaje :-p Uparte to to...

Ja wczoraj widzialam pierwszy raz jak mi sie brzuch ruszal - takie silne kopniaczki byly :-) Fajne wrazenie ^^ Szkoda tylko ze nadal jak tata przyklada reke, wszystko ustaje :-p Uparte to to...

u nas tak samo. Jak tylko Jula jest w pobliżu lub płacze np.to kopie jak nie wiem a jak tata przykłada rękę to cisza. Aż się mąż głupio na mnie patrzy :p

Moje Dzieciątko to jest jakieś dziwne. Jak jestem głodna to kopie, żeby coś zjeść, a jak dostanie jedzenie to kopie z radości, że wreszcie je ;) Generalnie - kopanie 24 godziny na dobę :) Ale przynajmniej wiem, że wszystko jest w porządku.
Szkoda, że nie dowiem się nigdy, czemu tak Młody kopał cały czas :) A może to zapamięta... Kto wie...:)

moja tez ma dni że non stop wali, mi zawsze brzuch skacze i nie rusza ją czy ktoś przyłoży reke czy nie hehehe:p

Moje maleństwo jest zdecydowanie nocnym markiem. Dzisiaj w nocy chyba breakdeance ćwiczyła. To, że obudziła mnie, nie jest niczym dziwnym, ale kopała tak, że tatuś też się obudził. Spałam przytulona brzuchem do pleców P. i też oberwał. Boję się, co będzie w 9 miesiącu. Chyba będziemy mogły sobie piątki z małą przybijać.

reklama
Do góry