Narzekałam jak się Młody ruszał, bo coraz silniejszy był, ale teraz cieszę się jak dziecko z każdego kopnięcia, nawet jak mi spać nie daje. Wiem, że u niego wszystko w porządku, mimo że mnie tu wszystko boli na zewnątrz. Ale dobre mam to dziecko - chce uspokoić mamę; rezultat jest taki, że podskakuję co chwilę na fotelu jak piłka
reklama
słomiana_wdowa
Fanka BB :)
to ja mam tak samo :/ i nie wiem czy zaś nie przesadzm, bo liczenie ruchów nastepuje po 28 tc, ale we storek sie zobacze z lekarzem to go podpytam czy tak ma to wszystko wyglądac
agbar
ja to już nie kichnę bez popuszczenia....
Mam to samo...
Dzieciaczek przez tydzień był spokojniejszy, ale dziś przed samą wizytą dał czadu. Nie wspomnę, że oczywiście o ruszaniu przypomniał sobie w nocy, jak po spacerze do toalety, próbowałam znowu zasnąć.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
A ja nie wiem czy popuszczam bo ostatnio nie kicham
Slomiana_wdowo ja niby jestem w 27 tc a Mały i tak ma różne pory aktywności i liczenie jego ruchów nic by mi nie dało-bo zawsze byłoby inaczej. Szczerze to nawet nie wiem w których godzinach jest najbardziej aktywny bo wszystko się pozmieniało.
Slomiana_wdowo ja niby jestem w 27 tc a Mały i tak ma różne pory aktywności i liczenie jego ruchów nic by mi nie dało-bo zawsze byłoby inaczej. Szczerze to nawet nie wiem w których godzinach jest najbardziej aktywny bo wszystko się pozmieniało.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Zgadza się - my już w trzecim trymestrze:-) Nawet nie wiem kiedy to zleciało! Dopiero co zaczynał się drugi trymestr... Teraz chyba będzie najgorzej bo jednak mały zacznie ciążyć a brzuch coraz bardziej się powiększać...Wiolcia to Ty już w 7 miesiącu.
Hm... Obejrzeliśmy właśnie z Mężem dla relaksu coś w rodzaju komedii romantycznej - z tym, że film naprawdę śmieszny (Duchy moich byłych - mimo dennego tytułu polecam ) No i Maluch strasznie świrował przez cały czas. I teraz mamy dylemat:
1. albo to chłopak i mu się tak nie podobało, że aż kopał
2. albo to dziewczynka i była zachwycona
Ale jeśli dziewczynka, to chyba zacznę szukać jakiejś krakowskiej żeńskiej drużyny piłkarskiej, bo taki talent nie może się marnować
1. albo to chłopak i mu się tak nie podobało, że aż kopał
2. albo to dziewczynka i była zachwycona
Ale jeśli dziewczynka, to chyba zacznę szukać jakiejś krakowskiej żeńskiej drużyny piłkarskiej, bo taki talent nie może się marnować
agbar
Znam bardzo dobrego trenera dziewcząt, ale niestety na pomorzu
reklama