reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy maluszka

Narzekałam jak się Młody ruszał, bo coraz silniejszy był, ale teraz cieszę się jak dziecko z każdego kopnięcia, nawet jak mi spać nie daje. Wiem, że u niego wszystko w porządku, mimo że mnie tu wszystko boli na zewnątrz. Ale dobre mam to dziecko - chce uspokoić mamę; rezultat jest taki, że podskakuję co chwilę na fotelu jak piłka ;)

reklama
ja to już nie kichnę bez popuszczenia....

Mam to samo...

Dzieciaczek przez tydzień był spokojniejszy, ale dziś przed samą wizytą dał czadu. Nie wspomnę, że oczywiście o ruszaniu przypomniał sobie w nocy, jak po spacerze do toalety, próbowałam znowu zasnąć.

A ja nie wiem czy popuszczam bo ostatnio nie kicham ;)

Slomiana_wdowo ja niby jestem w 27 tc a Mały i tak ma różne pory aktywności i liczenie jego ruchów nic by mi nie dało-bo zawsze byłoby inaczej. Szczerze to nawet nie wiem w których godzinach jest najbardziej aktywny bo wszystko się pozmieniało.

Hm... Obejrzeliśmy właśnie z Mężem dla relaksu coś w rodzaju komedii romantycznej - z tym, że film naprawdę śmieszny ;) (Duchy moich byłych - mimo dennego tytułu polecam ;)) No i Maluch strasznie świrował przez cały czas. I teraz mamy dylemat:
1. albo to chłopak i mu się tak nie podobało, że aż kopał
2. albo to dziewczynka i była zachwycona
:)
Ale jeśli dziewczynka, to chyba zacznę szukać jakiejś krakowskiej żeńskiej drużyny piłkarskiej, bo taki talent nie może się marnować :)

reklama
Do góry