reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy maluszka

:-DMoja tez wierciucha jest silna, też od dawna widzę kopniaki i to tak porządnie:-D teraz już bardzo często całkiem po bokach i nad pępkiem. Ponoć przy łożysku na przedniej ścnianie słabiej czuje sie ruchy ...hmmm to ciekawe by to było jak byłoby mocniej jeszcze:-D

reklama
:-DMoja tez wierciucha jest silna, też od dawna widzę kopniaki i to tak porządnie:-D teraz już bardzo często całkiem po bokach i nad pępkiem. Ponoć przy łożysku na przedniej ścnianie słabiej czuje sie ruchy ...hmmm to ciekawe by to było jak byłoby mocniej jeszcze:-D

ja też mam łożysko na przedniej ścianie, i w sumie też ciekawa jestem jak to by było czuć kopniaki przy łożysku na tylnej:D jak już są takie mocne, że czasem wyglądam jakbym nie lada tańce brzucha uskuteczniała:D

Na szczęście szyjka go już znudziła.... tylko mi nie mów że ci przy odbycie coś kombinuje:-D

teraz nie, ale miałam raz tak ze czułam jakby mi kopy w odbyt sadził właśnie i po jelitach dodatkowo....masakra....uwielbiam kopanie przez małego, ale nie w "te" miejsca:D

Nie ma się co dziwić zwłaszcza że robi się coraz silniejszy ;) Ja ostatnio czułam ucisk na pęcherz i myślałam że normalnie popuszczę w spodnie ;)))) Więc grzebania przy jelitach i odbycie wolałabym uniknąć ;)

reklama
moje dziecko ostatnio spokojne... ale w odbyt też czasami walnie i to nie jest najfajniesze hehe a ogólnie to od kilku dni jak się odzywa to bardzo delikatnie czuje jak się porusza :)

Do góry