reklama
słomiana_wdowa
Fanka BB :)
no to mój Mati w nocy tez zawsze 2 w nocy i heja
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Hmmm to ja chyba przesypiam godziny szaleństwa mojego syna )) Ale że wy juz spac nie możecie od kopniaków to SZOK Mnie nawet najsilniejszy jego kopniak nie obudzi
sarka
trójkowa mama
Moja to się tak ostatnio ułożyła że czuję kopniaki na tyłku niemal szyjka i tylne partie to jej ulubiony teren pamietam ja mnie Wiktor pod koniec w te miejsca kopał to potrafiłam popuścić w majtki od takiego kopniaka
Ostatnio moj M kładł reke ba brzuchu w celu poczucia kopniaka ale co kładł to ruchy ustwały więc skwitował to krótko że mała wie że tatusia kopac nie wolno
Ostatnio moj M kładł reke ba brzuchu w celu poczucia kopniaka ale co kładł to ruchy ustwały więc skwitował to krótko że mała wie że tatusia kopac nie wolno
T
Tunia85
Gość
sarka ja też ostatnio po odbycie od Zuzi dostawałam, czuję ją coraz częściej, ale jeszcze tak delikatnie, gin pytał czy czuję ruchy, powiedziałam, że delikatne i kilka razy dziennie, ale gin nic nie mówił, że za mało czy coś, może się uspokoiła, bo na pierwszych usg szalała strasznie
U mnie też tak było, ale do czasu - Młode straciło respekt przed Tatą i kopie go równo
W nocy się jeszcze nie budzę. Ja mam takie spanie, że musiałabym dostać chyba z podwójnego rozpędu, żeby coś poczuć jak śpię
moje dziecko to bardzo mało mnie kopie. a już na pewno nie obudziłoby mnie tymi kopniaczkami. zresztą wczoraj cały dzień miałam spokój i aż się martwiłam. no ale jak w nocy spać nie moglam, o czym pisałam na głównym, to maleństwo się odezwało i kilka kopniaczków dało - oczywiście delikatnych, ale się uspokoiłam.
reklama