reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy maluszka

mój Wojtuś to regularnie o 3 w nocy fika, tylko co drugą noc mogę z tym spać a co drugą nie:-) za to czkawki nigdy nie czułam...

reklama
Hmmm to ja chyba przesypiam godziny szaleństwa mojego syna :))) Ale że wy juz spac nie możecie od kopniaków to SZOK:szok: Mnie nawet najsilniejszy jego kopniak nie obudzi :-D

Wiolcia a może masz spokojne i grzeczne dziecko i oszczędza mamę? Bo o moim tego powiedzieć nie mogę. Zawsze wyczuje, kiedy najbardziej chcę odpocząć i wtedy daje czadu. A wiem, że to dopiero początek i maluch dopiero nabiera rozpędu ;)

mój też strasznie fika w nocy i w dzień, nie czuje go tylko ja chodzę, a tak to cały czas praktycznie :-) za to córka to mało sie ruszała, to teraz mam z nawiązką ;-)

Moja to się tak ostatnio ułożyła że czuję kopniaki na tyłku niemal:-D szyjka i tylne partie to jej ulubiony teren:-D pamietam ja mnie Wiktor pod koniec w te miejsca kopał to potrafiłam popuścić w majtki od takiego kopniaka:sorry::szok::-D:-D
Ostatnio moj M kładł reke ba brzuchu w celu poczucia kopniaka ale co kładł to ruchy ustwały więc skwitował to krótko że mała wie że tatusia kopac nie wolno:-D

sarka ja też ostatnio po odbycie od Zuzi dostawałam, czuję ją coraz częściej, ale jeszcze tak delikatnie, gin pytał czy czuję ruchy, powiedziałam, że delikatne i kilka razy dziennie, ale gin nic nie mówił, że za mało czy coś, może się uspokoiła, bo na pierwszych usg szalała strasznie

Ostatnio moj M kładł reke ba brzuchu w celu poczucia kopniaka ale co kładł to ruchy ustwały więc skwitował to krótko że mała wie że tatusia kopac nie wolno:-D

U mnie też tak było, ale do czasu - Młode straciło respekt przed Tatą i kopie go równo :p

W nocy się jeszcze nie budzę. Ja mam takie spanie, że musiałabym dostać chyba z podwójnego rozpędu, żeby coś poczuć jak śpię ;)

moje dziecko to bardzo mało mnie kopie. a już na pewno nie obudziłoby mnie tymi kopniaczkami. zresztą wczoraj cały dzień miałam spokój i aż się martwiłam. no ale jak w nocy spać nie moglam, o czym pisałam na głównym, to maleństwo się odezwało i kilka kopniaczków dało - oczywiście delikatnych, ale się uspokoiłam.

reklama
Dzisiaj trzymałam rękę na brzuchu ,tak mnie moje dziecko kopnęło,ze aż mi ręka podskoczyła, heh.

Do góry