reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy maluszka

mój Wojtuś to regularnie o 3 w nocy fika, tylko co drugą noc mogę z tym spać a co drugą nie:-) za to czkawki nigdy nie czułam...

reklama
Hmmm to ja chyba przesypiam godziny szaleństwa mojego syna :))) Ale że wy juz spac nie możecie od kopniaków to SZOK:szok: Mnie nawet najsilniejszy jego kopniak nie obudzi :-D

Wiolcia a może masz spokojne i grzeczne dziecko i oszczędza mamę? Bo o moim tego powiedzieć nie mogę. Zawsze wyczuje, kiedy najbardziej chcę odpocząć i wtedy daje czadu. A wiem, że to dopiero początek i maluch dopiero nabiera rozpędu ;)

mój też strasznie fika w nocy i w dzień, nie czuje go tylko ja chodzę, a tak to cały czas praktycznie :-) za to córka to mało sie ruszała, to teraz mam z nawiązką ;-)

Moja to się tak ostatnio ułożyła że czuję kopniaki na tyłku niemal:-D szyjka i tylne partie to jej ulubiony teren:-D pamietam ja mnie Wiktor pod koniec w te miejsca kopał to potrafiłam popuścić w majtki od takiego kopniaka:sorry::szok::-D:-D
Ostatnio moj M kładł reke ba brzuchu w celu poczucia kopniaka ale co kładł to ruchy ustwały więc skwitował to krótko że mała wie że tatusia kopac nie wolno:-D

sarka ja też ostatnio po odbycie od Zuzi dostawałam, czuję ją coraz częściej, ale jeszcze tak delikatnie, gin pytał czy czuję ruchy, powiedziałam, że delikatne i kilka razy dziennie, ale gin nic nie mówił, że za mało czy coś, może się uspokoiła, bo na pierwszych usg szalała strasznie

Ostatnio moj M kładł reke ba brzuchu w celu poczucia kopniaka ale co kładł to ruchy ustwały więc skwitował to krótko że mała wie że tatusia kopac nie wolno:-D

U mnie też tak było, ale do czasu - Młode straciło respekt przed Tatą i kopie go równo :p

W nocy się jeszcze nie budzę. Ja mam takie spanie, że musiałabym dostać chyba z podwójnego rozpędu, żeby coś poczuć jak śpię ;)

moje dziecko to bardzo mało mnie kopie. a już na pewno nie obudziłoby mnie tymi kopniaczkami. zresztą wczoraj cały dzień miałam spokój i aż się martwiłam. no ale jak w nocy spać nie moglam, o czym pisałam na głównym, to maleństwo się odezwało i kilka kopniaczków dało - oczywiście delikatnych, ale się uspokoiłam.

reklama
Dzisiaj trzymałam rękę na brzuchu ,tak mnie moje dziecko kopnęło,ze aż mi ręka podskoczyła, heh.

Do góry