reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Maleństwa

A nasza Zuza omielia sie do tatusia tak bardzo, ze wczoraj po tym jak bawili sie w pukanie i odpukiwanie za nic nie chciala isc spac, az zaczelam sie martwic, ze dziecko mi sie zameczy. A rano jak tylko uslyszala jego glos to zaraz zaczela kopac z tej strony, ktorej dochodzil, mimo ze wczesniej kopnela z przeciwnej. Jejku nie moge sobie wyobrazic jak przyjdzie nam sie znow rozstac i to na dlugo tym razem.... :-[ Tak dobrze nam w trojke..... buuuuuuuu.........

reklama
Pewna "życzliwa " pani u mnie w pracy strasznie mnie wkurza :( ostatnio stwierdziła,że jej znajomy lekarz powiedział że jak maleństwo za często się kręci w brzuszku to znaczy że coś jest nie tak... Zmartwiłam się tyle czytałam ale nigdzie nie znalazłam informacji że to może oznaczać coś zego. A co Wy o tym sądzicie?

Lepiej nie sluchac plotkar,bo kazdy bedzie twierdzil co innego,a tak wogole to napewno u Ciebie tez jest tak ze jednego dnia male szaleje bardziej a innego mniej.
Ja dzisiaj mialam wrazenie jakby dzidzia nie kopala tylko spacerowala w brzuszku,czulam doslownie wszedzie.

Abi, to chyba jakieś głupie krówsko. Nie słuchaj i nie przejmuj się, ja tez mam do czynienia z takimi, co mi "współczują" i próbują zburzyć mój (w miarę) spokój.

Lwica, moje maleństwo od wczoraj też spaceruje. Czuję je raz z lewej strony, za chwilę z prawej, a dzisiaj nawet miałam wrażenie, że prawie na plecach.
Pozdrawiamy Ciebie i Twojego wędrowniczka

Abi!
Nie przejmuj się takim głupim gadaniem. Ludzka "życzliowść" nie zna granic. Nie zastanowi się taka jedna z drugą i klepie bez sensu , a my się potem martwimy na zapas. To normalne że nasze maluchy mają mniej i bardziej aktywne dni. Moje maleństwo tez czasem nieźle dokazuje. Rośnie , nabiera sił i coraz częściej się gimnastykuje, sprawiając mamusi mnóstwo radości.

Dzisiaj idę na usg , już się doczekac nie mogę ;D

Bzdury gada baba jedna byle coś powiedzieć! Musisz zatkać uszy na takie głupoty!
Padiqq koniecznie daj znać jak poszło :)

Ciekawa jestem strasznie, bo moje maleństwo jest w wieku Twojego, tylko suwaczek mam nie przesunięty o 2 dni

reklama
Abi nie przejmuj sie moze poprostu to kruwsko jest zazdrosne i celowo Ci dogaduje, a ja mysle ze jak z naszymi dzidziadziami bedzie cos nie tak(tfu tfu na psa urok) to same to wyczujemy.

Pediq daj znac jak po badaniu.

Anusiakanusia nie martw sie napewno Wam sie wszystko uda i juz zawsze bedziecie we trojke trzymam za WAs kciuki.

POzdrawiam wszystkie mamusie i ich brzusie :)

Do góry