reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Maleństwa

A ten mój maluszek coraz bardziej dokazuje. Ostatnio tak wieczorem buszował w brzuszku , że myslałam że nie usnę. Jednak gimnastyka była intensywna , ale krótkotrwała. ;D

reklama
Izabelka, le miałaś fajnie :) :) czekam, może mój synuiś też tak kiedyś zrobi ;)
Fajne te nasze dzieciaczki, nie dziewuszki?

Dziewczyny jestem wrocilam do was bo przerwie jaka mi zafundowal moj synus :)
ciesze sie bardo ze moja kruszynka jest juz z nami szkoda ze jeszcze w szpitalu ale jest silny i szybko do nas dolaczy.
Zazdroszcze wam ze jeszcze czujecie swoje dzieciaczki w brzusiach i zycze wam z calego serca zeby zostaly tam do stycznia .
Oskar bardzo sie za mna stesknil a ja za nim .
Dzisaj mnie zszokowal bo podszedl do mnie jak lezalam polozyl reke na brzuch i mowi dzidzi .l
A ja mu na to ze juz mama nie ma w brzuszku dzidzi ,ze aleks jest w szpitalu bo jest malutki i tam takie inne zeby troszke choc zrozumial .
A Oska rnajpierw troche pomyslal potem polecial do siebie i przyniosl zdjecie co maz mu wydrukowal aleksa i polozyl mi na brzuchu .i mowi tu je dzidzi :)
Mnie az lezka sie zakrecila .
Trzymajcie sie cieplutko dziewczyny

Dziobek z tego Twojego Oskarka to naprawde madry chlopiec.

U mnie jak biore prysznic to malenstwo jest spokojne a po wyjsciu zawsze sie oddzywa,przed snem daje o sobie znac,poglaskam i idzie spac,albo sie uspakaja.

lwica czasami wydaje mi sie ze Oskar rozumie wiecej niz nam sie wydaje :)
Chyba trzeba bardziej uwazac co sie robi przy nim i mowi bo lapie slowka nieziemsko kiedys maz sobie zaklal a maly juz podlapal :) fakt ze jeszcze mu to nie wyszlo tak jak ma byc ale papuguje .
Kochane te nasze malenstwa:)

Dzioobek dzieciaki szybko lapia a do tego najgorsze jest to ze udaje im sie uzyc niewlasciwych slow w naprawde nieodpowiednich momentach,czasami potrafia nas zaskoczyc.np przy znajomych lub rodzicach.

Witam,
:-)
ja pierwsze kopniaki :p poczulam o okolo 18-19 tygodniu hmm jakby to w moim przypadku opisac....
U mnie bylo to takie uczucie jakby "cos" "ktos" wzial i naciagal mi skure od srodka brzucha..takie jakby "bulgotanie" wody:-)
hehe moze to troche smiesznie wszystko brzmi ale inaczej nie da sie tego opisac....
teraz zaczyna mi sie 28 tydzien... i 4 dni temu zobaczylam na brzuchu ruchy malenstwa po raz pierwszy ....to jest naprawde wspanialy widok i uczucie....
:-D
pozdrawiamKarolina

reklama
Caro 18!

Witaj wśród nas!

Mój maluch coraz bardziej się wierci i od kilku dni widać na zewnątrz jak mój brzuszek się rusza. Podskakuje jak piłeczka ;D

Do góry