reklama
Caro18
Fanka BB :)
bunia20 ,
no widzisz wiec nasze bobaski maja cos wspolnego chociaz moje malenstwo daje znaki zycia rowniez w dzien ale okolo 22-24 w nocy szczegolnie widac to na brzuszku ...wtedy gdy mama chce isc spac ..moja mala urzadza sobie dyskoteki wodne
:-) no coz .. jeszcze 3 miesiace i bede miala kwiatuszka przy sobie a nie w sobie pozdrawiam goraco karolina ;D
no widzisz wiec nasze bobaski maja cos wspolnego chociaz moje malenstwo daje znaki zycia rowniez w dzien ale okolo 22-24 w nocy szczegolnie widac to na brzuszku ...wtedy gdy mama chce isc spac ..moja mala urzadza sobie dyskoteki wodne
:-) no coz .. jeszcze 3 miesiace i bede miala kwiatuszka przy sobie a nie w sobie pozdrawiam goraco karolina ;D
Kasia178
hej mój synek też szaleje wtedy kiedy ja chcę spać W nocy z soboty na niedzielę nadrabiałam zaległości i oglądałam do późna tv i pierwszy raz czułam tak intensywne kopniaki, fikołki i to najbardziej od 24 do 2 w nocy ;D Czyli mały bryka kiedy jego mamusia śpi
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
I moja corcia harcuje gdy ja sie klade, choc nie tylko. Ostatnio ciagle mi sie sni, ze mala intensywnie sie rusza i mysle, ze po prostu ona bryka gdy ja spie (i to przechodzi do snow). Zreszta potwierdzil to tatus dzidzi, ktory do pozna gral w szachy na laptopie obok mnie gdy spalam i dotknal brzuszka a tam istna impreza. Dziwil sie jak ja moge tak spac. A mam wyjscie? ;D I od dluzszego juz czasu widzimy ruchy malej na zewnatrz brzuszka. Fajnie to wyglada. Moja mala silaczka, po tatusiu, ktory kiedys duzo czasu spedzal na silowni... Zreszta i ja tez. Ach teskni mi sie za takim porzadnym pocwiczeniem...
Kasia178
A ja właśnie jestem po kąpieli: mamusia półleżała w wannie, synek brykał jak szalony, tata siedział przy wannie, mówił do synusia i z radością obserwował jak pod skórą mamusi dzidzia wyprawiała harce Cudowne te nasze dzieciaczki Pozdrawiam wszystkie maluszki od cioci Kasi
Caro18
moja mala jak nigdy dzisiaj puznym popoludniem zaczela sobie urzadzac dyskoteke w brzusiu...teraz tylko czekam az zacznie ukazywac na brzuchu swoje malenkie raczki i nozki :-) juz nie dlugo zawsze zaczyna sie imprezka okolo 22-23-24 h no chyba ze dzisiaj nameczyla sie tym plywaniem po poludniu i teraz dala sobie chwilke odpoczynku .. :-)
reklama
L
lwica
Gość
Pomyslcie juz teraz robia sobie imprezki bez naszej wiedzy,co bedzie pozniej???
Dobrze ze w nocy ruchy nie sa jeszcze az tak mocne i daja nam jeszcze troche pospac pod koniec pewnie bedzie ciezej.
Moje malenstwo czulam jak ciagnie za pepowine,dziwne uczucie,najwyrazniej nie nudzi im sie w ich m1.
Caro18 witaj w naszym gronie.
Ciociu Kasiu pozdrowienia przekazane,my rowniez przesylamy buziaczki i zyczymy kolorowych snow.
Dobrze ze w nocy ruchy nie sa jeszcze az tak mocne i daja nam jeszcze troche pospac pod koniec pewnie bedzie ciezej.
Moje malenstwo czulam jak ciagnie za pepowine,dziwne uczucie,najwyrazniej nie nudzi im sie w ich m1.
Caro18 witaj w naszym gronie.
Ciociu Kasiu pozdrowienia przekazane,my rowniez przesylamy buziaczki i zyczymy kolorowych snow.