reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Maleństwa

reklama
bunia20 ,
no widzisz wiec nasze bobaski maja cos wspolnego chociaz moje malenstwo daje znaki zycia rowniez w dzien ale okolo 22-24 w nocy szczegolnie widac to na brzuszku ...wtedy gdy mama chce isc spac ..moja mala urzadza sobie dyskoteki wodne
:-) no coz .. jeszcze 3 miesiace i bede miala kwiatuszka przy sobie a nie w sobie :-D pozdrawiam goraco karolina ;D

hej:) mój synek też szaleje wtedy kiedy ja chcę spać ;) W nocy z soboty na niedzielę nadrabiałam zaległości i oglądałam do późna tv i pierwszy raz czułam tak intensywne kopniaki, fikołki i to najbardziej od 24 do 2 w nocy ;D Czyli mały bryka kiedy jego mamusia śpi :)

I moja corcia harcuje gdy ja sie klade, choc nie tylko. Ostatnio ciagle mi sie sni, ze mala intensywnie sie rusza i mysle, ze po prostu ona bryka gdy ja spie (i to przechodzi do snow). Zreszta potwierdzil to tatus dzidzi, ktory do pozna gral w szachy na laptopie obok mnie gdy spalam i dotknal brzuszka a tam istna impreza. Dziwil sie jak ja moge tak spac. A mam wyjscie? ;D I od dluzszego juz czasu widzimy ruchy malej na zewnatrz brzuszka. Fajnie to wyglada. Moja mala silaczka, po tatusiu, ktory kiedys duzo czasu spedzal na silowni... Zreszta i ja tez. Ach teskni mi sie za takim porzadnym pocwiczeniem...

A ja właśnie jestem po kąpieli: mamusia półleżała w wannie, synek brykał jak szalony, tata siedział przy wannie, mówił do synusia i z radością obserwował jak pod skórą mamusi dzidzia wyprawiała harce :) Cudowne te nasze dzieciaczki :) :) Pozdrawiam wszystkie maluszki od cioci Kasi :) :) :)

Nasz maleństwo bryka cały dzień. Najbardzej aktywne jest rano i wieczorem.
Też już wida jak się w śrdoku przemieszcza.
Wczoraj wieczorem była cisza, chyba poszło wcześniej spa. Wiecie, jak mi było przykro?

Przez moj tluszczyk chyba to jeszcze prawie nie widac czasami mam krzywy brzuch :) ale dzidzie czuc wiec jestem spokojniejsza.Buziaki kolorowych snow Wam zycze :p

moja mala jak nigdy dzisiaj puznym popoludniem zaczela sobie urzadzac dyskoteke w brzusiu...teraz tylko czekam az zacznie ukazywac na brzuchu swoje malenkie raczki i nozki :-) juz nie dlugo zawsze zaczyna sie imprezka okolo 22-23-24 h no chyba ze dzisiaj nameczyla sie tym plywaniem po poludniu i teraz dala sobie chwilke odpoczynku .. :-)

reklama
Pomyslcie juz teraz robia sobie imprezki bez naszej wiedzy,co bedzie pozniej???
Dobrze ze w nocy ruchy nie sa jeszcze az tak mocne i daja nam jeszcze troche pospac pod koniec pewnie bedzie ciezej.
Moje malenstwo czulam jak ciagnie za pepowine,dziwne uczucie,najwyrazniej nie nudzi im sie w ich m1.

Caro18 witaj w naszym gronie.

Ciociu Kasiu pozdrowienia przekazane,my rowniez przesylamy buziaczki i zyczymy kolorowych snow.

Do góry