reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Maleństwa

jak bylam w szpitalu i robiono mi USG to lekarz az sie smial jak male się bawi i wierci, brzuch mi skakal i widac to bylo na monitorze :)
2 razy dziennie tzrebab bylo liczyc ruchy dziecka miedzy 10-11 i 16-17. Naliczalam okolo 110!! Aż polozna sie dziwila...ale mowi ze nie ma sie czym martwic, bo juz sie zaczelam bac ze to żle...gdzie kobieta pod koniec ciazy miala 8 ruchow!

reklama
Dziwczyny nie wiem czy pamietacie jak sie martwilam ze nie czuje ruchow ,to juz sie tym nie martwie :laugh: Moje malenstwo bardzo sie uaktywnilo ostatnio,nie sa to moze kopniaki pilkarskie na to jeszcze bedzie czas ale juz czuje ruchy!!szczegolnie wieczorami jak juz leze w lozeczku ,czuje wiercenie sie malucha ,troche bulgocze troche napina sie brzusio,troche przelewa ale juz czuje i to sie liczy Buziaki dla wszystkich maluszkow

Paluch!
Ciesze się ,że też masz nareszcie możliwośc poczuć swoja mała wiercipiętkę. To niesamowite uczucie co??

Dziekuje mamusie :laugh: juz sie naprawde martwilam ale naszczescie jest juz ok oby tylko dzidzia sie odkrecila z pepowinki ale skoro sie rusza i biega po brzuszku to chyba dobrze jest pozdrawiam was bardzo goraco i dziekuje za wsparcie ;)

reklama
Paluch, gratuluję czucia ruchów małego lokatora Twego brzuszka :) :)
Mój urwis bardzo się uaktywnia jak rozmawiamy sobie wieczorem z mężem, chyba lubi głos tatusia i mamusi równocześnie słyszeć. Ku radości tatusia oczywiście :) Fika fikołki kiedy mąż trzyma rękę na brzuszku. Już nie mogę się doczekać, żeby móc przytulić naszego synka :)

pozdrawiam!!!!!

Do góry