reklama
A moje maleństwo dało mamusi porządnego kopniaka , ewentualnie prawego sierpowego dokładnie 26 sierpnia późnym wieczorem. :laugh:
Wcześniej to były takie jakby pękające bańki mydlane w moim brzuchu i nawet nie byłam pewna czy to aby to. Ale w piątek to nie miałam najmniejszych wątpliwości.
Wogóle czuję ruchy dzdzi jak narazie wyłącznie późnym wieczorem ,a nawet w nocy. Pewnie maluch w ciagu dnia sobie smacznie śpi. ;D
Pozdrawiam!
Padiqq
Wcześniej to były takie jakby pękające bańki mydlane w moim brzuchu i nawet nie byłam pewna czy to aby to. Ale w piątek to nie miałam najmniejszych wątpliwości.
Wogóle czuję ruchy dzdzi jak narazie wyłącznie późnym wieczorem ,a nawet w nocy. Pewnie maluch w ciagu dnia sobie smacznie śpi. ;D
Pozdrawiam!
Padiqq
SylwiaZ
Styczniowe mamy'06
Ja już chcę chociaz jednego kopniaczka.
A może małe kopie, a ja nie czuję.
Wczoraj mój mąż podsłuchiwał maleństwo pzzez stetoskop. Podobno słyszał głuche puknięcia, i nieregularne. Żadne tam moje serce czy perestaltyka jelit.
Już nie moge się doczekać tej dzisiejszej wizyty
A może małe kopie, a ja nie czuję.
Wczoraj mój mąż podsłuchiwał maleństwo pzzez stetoskop. Podobno słyszał głuche puknięcia, i nieregularne. Żadne tam moje serce czy perestaltyka jelit.
Już nie moge się doczekać tej dzisiejszej wizyty
Kasia178
Fanka BB :)
moja mała bryka jak szalona śmiesznie to wyglada jak przez skórę zaczynają być widoczne jakieś wybrzuszenia, ja mam wrażenia że ona pupcią się rozpycha, bo łożysko mam na przedniej ścianie. A kopniaczki czuje już nawet tatuś, który ostatnio wieczory spędza przy moim brzuchu
Sylwia, już niedługo się doczekasz kopniaczków. Życzę, żeby jak najszybciej malutkie dało o sobie znać
pozdrawiam mamusie i lokatorów brzuszków
Sylwia, już niedługo się doczekasz kopniaczków. Życzę, żeby jak najszybciej malutkie dało o sobie znać
pozdrawiam mamusie i lokatorów brzuszków
L
lwica
Gość
Dziewczyny ja w piatek bylam na moim 1 usg i bylo naprawde cudownie,jak uslyszalam bicie serduszka to same lezki mi polecialy,a moj mezulek Pawel nie mogl oderwac oczu od malenstwa,a najsmieszniejsze jest to,ze zaraz po wyjsciu PIERWSZY RAZ POCZULAM TAK NAPRAWDE KOPNIACZKI,chyba sie malenstwo zdenerwowalo ze mu przeszkadzaja,tak wiec Sylwia czekaj cierpliwie i bez obaw napewno wkrotce poczujesz,ja tez juz panikowalam,a tu taka niespodzianka.
Pamietasz tez wspominalam,ze mam bole w dolnej czesci brzucha,lekarz stwierdzil,ze to normalne i oznacza,ze dzidzius rosnie,o wlasnie malenstwo sie poruszylo,napewno rozpoznasz a wtedy zobaczysz,ze to cudowne uczucie.
Dziewczyny maja racje najlepiej poczuc wieczorem,poloz sie na plecach z podlozonymi poduszkami pod plecami i poloz reke na dole u mnie bardziej czuc po lewej stronie bo tam tez ma nozki,ale to pewnie indywidualna sprawa,na poczatku to mozna porownac do burczenia w bruchu,takie babelki odbijajace sie od Twojego brzuszka,pozniej sie nasila,ostatnio nawet Pawel poczul,chociaz musze przyznac,ze bawi sie w chowanego z tata,zawsze kopie z drugiej strony.
Uff,ale sie rozpisalam,ale to takie mile uczucie. :
Mam nadzieje,ze nie zanudzam.
Pamietasz tez wspominalam,ze mam bole w dolnej czesci brzucha,lekarz stwierdzil,ze to normalne i oznacza,ze dzidzius rosnie,o wlasnie malenstwo sie poruszylo,napewno rozpoznasz a wtedy zobaczysz,ze to cudowne uczucie.
Dziewczyny maja racje najlepiej poczuc wieczorem,poloz sie na plecach z podlozonymi poduszkami pod plecami i poloz reke na dole u mnie bardziej czuc po lewej stronie bo tam tez ma nozki,ale to pewnie indywidualna sprawa,na poczatku to mozna porownac do burczenia w bruchu,takie babelki odbijajace sie od Twojego brzuszka,pozniej sie nasila,ostatnio nawet Pawel poczul,chociaz musze przyznac,ze bawi sie w chowanego z tata,zawsze kopie z drugiej strony.
Uff,ale sie rozpisalam,ale to takie mile uczucie. :
Mam nadzieje,ze nie zanudzam.
reklama
L
lwica
Gość
Dzioobeku nas wczoraj byli znajomi z 3 letnia coreczka,tak sie rozszalala,ze w koncu wylala soczek marchwiowy na nasz nowy,jasny dywan,wiec tez juz mam pamiatki mimo,ze to nie nasze,co dopiero bedzie potem.Ale przeciez to tylko dziciak i nie zrobila tego zlosliwie,a jak juz nasze przyjdzie na swiat to pewnie w naszym goscinnym pokoju bedzie nie jedna plama i nie jeden rysunek na scianie.