Dziewczyny ja w piatek bylam na moim 1 usg i bylo naprawde cudownie,jak uslyszalam bicie serduszka to same lezki mi polecialy,a moj mezulek Pawel nie mogl oderwac oczu od malenstwa,a najsmieszniejsze jest to,ze zaraz po wyjsciu PIERWSZY RAZ POCZULAM TAK NAPRAWDE KOPNIACZKI,chyba sie malenstwo zdenerwowalo ze mu przeszkadzaja,tak wiec
Sylwia czekaj cierpliwie i bez obaw napewno wkrotce poczujesz,ja tez juz panikowalam,a tu taka niespodzianka.
Pamietasz tez wspominalam,ze mam bole w dolnej czesci brzucha,lekarz stwierdzil,ze to normalne i oznacza,ze dzidzius rosnie,o wlasnie malenstwo sie poruszylo,napewno rozpoznasz a wtedy zobaczysz,ze to cudowne uczucie.
Dziewczyny maja racje najlepiej poczuc wieczorem,poloz sie na plecach z podlozonymi poduszkami pod plecami i poloz reke na dole u mnie bardziej czuc po lewej stronie bo tam tez ma nozki,ale to pewnie indywidualna sprawa,na poczatku to mozna porownac do burczenia w bruchu,takie babelki odbijajace sie od Twojego brzuszka,pozniej sie nasila,ostatnio nawet Pawel poczul,chociaz musze przyznac,ze bawi sie w chowanego z tata,zawsze kopie z drugiej strony.
Uff,ale sie rozpisalam,ale to takie mile uczucie. :
Mam nadzieje,ze nie zanudzam.