reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy Maleństwa

HURRRA
Poczułam mojego małego faceta. Rusza sie jak szlony ,miałyście racje czułam już wcześniej ale nie miałam pojęcia że to on ;D
Teraz ciągle sie wierci,przestałam jeżdzić na rowerze bo był wtedy najbardziej aktywny-chyba nie lubił tego.
Koniec zamartwiania się ,Noe szaleje w brzuszku jak na małego łobuziaka przystało ;D

reklama
dokładnie 28.08 dzień przed USG. podczas usg poczułam to samo i to w momęcie kiedy najbardziej się ruszał i już mia.łam pewność że to uczucie to właśnie Noe

Moje maleństwo nie daje za dużo znac o sobie. Może ja źle interpretuję jego ruchy. Na razie czuję tylko taki dziwny ból, a może to nawet za dużo powiedziane.
A Ty czułaś wczesniej coś dziwnego?

Skurcze to oddzielnie mam (podobno przez rower)a jego to dziewczyny muwią ze to takie bombelki a ja bym powiedziała że to tak jak by kytoś w tobie bączki puszczał :laugh: lub delikatnie cie pukał od środka...no właśnie tak jak teraz miałam

Ja mam wrażenie jakby coś mnie od środka uciskało. Czasami tak dziwnie, prawie zaboli. Może to właśnie małe sie rozpycha

Może jesteś bardziej czuła i tak to odczuwasz. Wiem jedno któregoś dnia będziesz wiedziała na 100% że to twoje maleństwo. Ja w to nie wierzyłam i już zaczynałam się martwić ale teraz już wiem kiedy to Noe się dobija :) i poczułam to wyjątkowo pużno więc werazie czego masz kjeszcze czas.
Ściskamy was mocno(SylwiaZ+mały lokator) i do następnego razu kiedy się dorwe do internetu..mam nadzieje że szybko
Dbajcie o siebie :)

reklama
Sylwia moze masz bardzo czule zakonczenia nerwowe i to dlateo tak odczuwasz .
Pisalas ze na USG wszystko OK wiec napewnio nic sie nie zmienilo sprobuj sobie znalezc lepsza pozycje moze dzidzi cos nie pasuje i bardzie jsie rusza a Ty to odczuwasz jako dyskomfort:(
Wszsytko bedzie OK

Do góry