reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Maleństwa

reklama
Tatoonie glowa do gory!! bedzie dobrze, nie ma innego wyjscia trzymam kciuki za pierwszego kopniak.Pozdrawiam mamusie i ich brzusie :)

nie ma sie co martwic bo to tylko pogarsza sytuacje i jak wciaz sie mysli o tym to zazwyczaj nie przychodzi :)
Wiem ze to tylko slowa pocieszenia ale co ja moge wiecej:(

Dzioobek wiesz takie małe tajemnice to niech oni sobie mają ;) my możemy mieć takich tajemnic więcej ;) Super że macie też Oskarka :) starszy braciszek :) mmm... pięknie ;D
Tatoonie nie martw się, jak już wcześniej było pisane, kopniaczki tak jak wielkość czy kształt brzuszka to sprawa indywidualna, mam nadzieję że już niedługo poczujesz pięknego KOPNIAKA :) niektóre kobity dopiero ok. 20-21 tygodnia czują pierwsze ruchy, naprawdę nie masz się czym martwić !!! Zresztą wiesz że to nie jest wskazane, wręcz przeciwnie !!! Uszy do góry :)
Sylwia dziewczyny mają rację, nic nie zaszkodzi skonsulwować się z gin, ale ja np. czułam kiedyś silny ból i faktycznie okazało się że maleństwo naciskało na jelitko czy cóś, więc to normalne, zależy jak się ułoży kruszynka :) Życzę wszystkiego dobrego :)

Pozdrawiam serdecznie :-*

Dodeczka wiem ze fajnie ale sama mys jak to bedzie w styczniu Oskar 1,5 roku ,i malenstwo przeraza mnie martwie sie caly czas jak Oskar zareaguje na malenstwo teraz niby mowimy mu ze w brzuszku mamy jest dzidiza i niedlugo bedzie z nami ale on nie bardzo chyba rozumie jeszcze .
Najbardziej boje sie jak pojde do szpitala rodzic o tym ze moge juz wczesniej isc to nawet nie mysle ale 2 tygodnie bez Oskara chyba oszaleje :(
Jeszcze daleko wiec narazie nie mysle o tym .

Dzioobek bedzie dobrze dzielna z Ciebie dziewczyna :) napewno sobie poradzisz.Narazie nie martw sie na zapas ciesz sie Oskarkiem i dzidzia ktora jest w brzuszku.Buziaki

bunia i tak robie juz sie ciesze jutro jedziemy na dzilke maly sie wyszaleje bo ostatnie dni maruszi niewiem jak bedzie jesienia tak sie przyzwyczail ze calymi dniami na dworze a przez te deszcze siedizelismy w domciu i bardzo maruda sie zrobila :)

reklama
Bedzie dobrze, napewno mu zanjdziecie jakies nowe zajecie, zreszta dzieci szybko rosna dzis je bawi to jutro to.Przyzwyczji sie jestem dobrej mysli i trzymam kciuki

Do góry