reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Maleństwa

pewnie tak dzisiaj przyszla do nas sasiadka popoludniu z corka ponad 3 latka ma i magda przyniosla ze soba taka teczke a tam blok farbki kredki i ble ble od wrzesnia idzie do przedszkola i przyszla siep ochwalic i zaczela malowac ona z jednej strony a Oskar z drugiewj my gadu gadu dzieci sie bawia oni poszli do domu maly jeszcze sie pobawil do kapania a maz mnie wola i mowi popatrz a my na scianie 2 miesiace temu tapetowaniej w goscinnym pokoju dziela a'la picasso mojego syncia :) na najbardziej widocznym miejscu taka granatowa kredka .
Najdziwniejsze ze oni malowali w pokoju Oskara i my tez tam siedzielismy .okazalo sie ze maly schowal od niej jedna kredke pewnei wypadla i potem dokonal dziela juz po wszystkim .
Tata ogladal tv a maly dzialal :)
Ale nawet sie nie zloscilam mowie trudno niech sobie bedzie :) co zrobie .

reklama
Dzioobek u mnie w domu pelno takich pamiatek po dzieciakach, ostatni jak moj chrzesniak Igi przyjechal z wizyta na wikend bo mieszkaja w wawie zrobil cioci(czyli mi) na scianie pamiatke, a mianowicie odbil pol swojej raczki umazanej w czekoladzie, a rysunki tez mu sie zdarzaja a ma juz 3 latka wiec sie nie przejmuj i nie rob remontu bo i tak jeszcze nie raz bedziesz miala picasso na scianie ;DBuziaki

Pewnie ze nie bedziemu malowac i tylko trzeba sie smiac i jeszcze napewno nie raz zrobi nam niespodzianke ale jest kochany tak samo jak dzidzia w brzusiu :)

DziOObek pisze:
pewnie tak dzisiaj przyszla do nas sasiadka popoludniu z corka ponad 3 latka ma i magda przyniosla ze soba taka teczke a tam blok farbki kredki i ble ble od wrzesnia idzie do przedszkola i przyszla siep ochwalic i zaczela malowac ona z jednej strony a Oskar z drugiewj my gadu gadu dzieci sie bawia oni poszli do domu maly jeszcze sie pobawil do kapania a maz mnie wola i mowi popatrz a my na scianie 2 miesiace temu tapetowaniej w goscinnym pokoju dziela a'la picasso mojego syncia :) na najbardziej widocznym miejscu taka granatowa kredka .
Najdziwniejsze ze oni malowali w pokoju Oskara i my tez tam siedzielismy .okazalo sie ze maly schowal od niej jedna kredke pewnei wypadla i potem dokonal dziela juz po wszystkim .
Tata ogladal tv a maly dzialal :)
Ale nawet sie nie zloscilam mowie trudno niech sobie bedzie :) co zrobie .

Dzioobku ja to samo zrobiłam kiedy miałam kilka lat - ale nie dwa miesiące po odnowieniu ścian tylko kilka dni później ::)
Tam gdzie dosięgałam narysowałam największe swoje arycdzieło (wg słów mojej mamy) ale niestety tata nie docenił mojego wielkiego talentu !!!

Zrób zdjęcia i zostaw sobie na pamiątkę.

Powiedz mi jaka to tapeta może dam ci znać czym to zmyć by nie było śladu (pracuję w hotelu i już kilka razy miałam do czynienia z kredkami na tapecie w pokoju gościnnym  ;D)

Gocha

?Dzieki czechow juz opanowane na skrawku tej tapety probowalismy i delikatnie trzac woda z mydlem schodzi kredka ta sama pozyczona od sasiadki :)
ale narazie zostawiamy bo paparat w naprawie a zdjecie musi byc :)
za rok to mysle ze bede miala wiele takich pa,miatek no moze nie za rok ale za dwa :)
zapomnialam ze jeszcze ponad 4 miesiace ciazy :) ja czasami moweie tak jakbym juz miala 2 dzieciaczkow w domu :)

Dzioobek przeciez masz 2 dzieciaczkow w domu tylko, ze jednego mozesz dotykac i rozpieszczac, a drugiegoi nie ;D czas biegnie szypko i ladamoment bedziemy trzymaly swoje malenstwa w ramionach :laugh:

Dzisiaj byla u nas rodiznka bo niedlugo stuknie mi 30:( i byli z dzieckiem chlopczyk 3,5 roku usmialismy sie z niego ze szok .
chcialabym juz przytulic malenstwo z jednej strony Oskara z drugiej

reklama
Do góry