reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Maleństwa

pewnie tak dzisiaj przyszla do nas sasiadka popoludniu z corka ponad 3 latka ma i magda przyniosla ze soba taka teczke a tam blok farbki kredki i ble ble od wrzesnia idzie do przedszkola i przyszla siep ochwalic i zaczela malowac ona z jednej strony a Oskar z drugiewj my gadu gadu dzieci sie bawia oni poszli do domu maly jeszcze sie pobawil do kapania a maz mnie wola i mowi popatrz a my na scianie 2 miesiace temu tapetowaniej w goscinnym pokoju dziela a'la picasso mojego syncia :) na najbardziej widocznym miejscu taka granatowa kredka .
Najdziwniejsze ze oni malowali w pokoju Oskara i my tez tam siedzielismy .okazalo sie ze maly schowal od niej jedna kredke pewnei wypadla i potem dokonal dziela juz po wszystkim .
Tata ogladal tv a maly dzialal :)
Ale nawet sie nie zloscilam mowie trudno niech sobie bedzie :) co zrobie .

reklama
Dzioobek u mnie w domu pelno takich pamiatek po dzieciakach, ostatni jak moj chrzesniak Igi przyjechal z wizyta na wikend bo mieszkaja w wawie zrobil cioci(czyli mi) na scianie pamiatke, a mianowicie odbil pol swojej raczki umazanej w czekoladzie, a rysunki tez mu sie zdarzaja a ma juz 3 latka wiec sie nie przejmuj i nie rob remontu bo i tak jeszcze nie raz bedziesz miala picasso na scianie ;DBuziaki

Pewnie ze nie bedziemu malowac i tylko trzeba sie smiac i jeszcze napewno nie raz zrobi nam niespodzianke ale jest kochany tak samo jak dzidzia w brzusiu :)

DziOObek pisze:
pewnie tak dzisiaj przyszla do nas sasiadka popoludniu z corka ponad 3 latka ma i magda przyniosla ze soba taka teczke a tam blok farbki kredki i ble ble od wrzesnia idzie do przedszkola i przyszla siep ochwalic i zaczela malowac ona z jednej strony a Oskar z drugiewj my gadu gadu dzieci sie bawia oni poszli do domu maly jeszcze sie pobawil do kapania a maz mnie wola i mowi popatrz a my na scianie 2 miesiace temu tapetowaniej w goscinnym pokoju dziela a'la picasso mojego syncia :) na najbardziej widocznym miejscu taka granatowa kredka .
Najdziwniejsze ze oni malowali w pokoju Oskara i my tez tam siedzielismy .okazalo sie ze maly schowal od niej jedna kredke pewnei wypadla i potem dokonal dziela juz po wszystkim .
Tata ogladal tv a maly dzialal :)
Ale nawet sie nie zloscilam mowie trudno niech sobie bedzie :) co zrobie .

Dzioobku ja to samo zrobiłam kiedy miałam kilka lat - ale nie dwa miesiące po odnowieniu ścian tylko kilka dni później ::)
Tam gdzie dosięgałam narysowałam największe swoje arycdzieło (wg słów mojej mamy) ale niestety tata nie docenił mojego wielkiego talentu !!!

Zrób zdjęcia i zostaw sobie na pamiątkę.

Powiedz mi jaka to tapeta może dam ci znać czym to zmyć by nie było śladu (pracuję w hotelu i już kilka razy miałam do czynienia z kredkami na tapecie w pokoju gościnnym  ;D)

Gocha

?Dzieki czechow juz opanowane na skrawku tej tapety probowalismy i delikatnie trzac woda z mydlem schodzi kredka ta sama pozyczona od sasiadki :)
ale narazie zostawiamy bo paparat w naprawie a zdjecie musi byc :)
za rok to mysle ze bede miala wiele takich pa,miatek no moze nie za rok ale za dwa :)
zapomnialam ze jeszcze ponad 4 miesiace ciazy :) ja czasami moweie tak jakbym juz miala 2 dzieciaczkow w domu :)

Dzioobek przeciez masz 2 dzieciaczkow w domu tylko, ze jednego mozesz dotykac i rozpieszczac, a drugiegoi nie ;D czas biegnie szypko i ladamoment bedziemy trzymaly swoje malenstwa w ramionach :laugh:

Dzisiaj byla u nas rodiznka bo niedlugo stuknie mi 30:( i byli z dzieckiem chlopczyk 3,5 roku usmialismy sie z niego ze szok .
chcialabym juz przytulic malenstwo z jednej strony Oskara z drugiej

reklama
Do góry