reklama
nie martwcie się dziewczyny ja tez czasem mam dzień ze nie czuje mojej niuni a dziś to już tyle razy kopala ze nawet nie zlicze uwielbiam to uczucie kiedy mnie kopie probuje posluchac serduszka przez stetoskop bo czytałam ze od 21tyg slychac ale nic nie slysze ale jak przykładam stetoskop to od razu kopie hehe chyba baletnica rosnie ale dla mnie może caly dzień kopac nie mam nic przeciwko
Melisska32
Fanka BB :)
Moja córcia chyba nie lubi upałów bo mało ją czuję w ciągu dnia, chyba ma sjestę. Za to wieczorem jak jest chłodniej i w nocy nadrabia. Chyba powinnam się bać jak jej taki tryb życia pozostanie poza brzuchem
U mnie Ala daje czadu zwlaszcza jak sie klade wieczorem ostatnio chyba czkawke miala bo takir miarowe uderzenia byly
Pytalam lekarke o ta pozycje czy sie zmienia jak glowks teraz jest na dole i rzrczywiscie na razie nasze dzidzie moga plywac i koziolkowac
Pytalam lekarke o ta pozycje czy sie zmienia jak glowks teraz jest na dole i rzrczywiscie na razie nasze dzidzie moga plywac i koziolkowac
Piotrusiowa
U mnie wyraźnie mała przystopowała z kopniaczkami. Odpoczywa w te ciężkie dni. Popuka zawsze rano troszkę, potem po posiłkach, no i wieczorem najbardziej, ale nie są to takie mocne uderzenia jak sprzed upałów.
marcysiaa83
Moja Niunia też spokojniejsza przez ostatnie dni i myślę, że to może być przez ten niemiłosierny upał. Nawet siedząc spokojnie jestem mokra :/ A jutro wesele.....
reklama
olciastrzelce
a nasze maleństwo wczoraj zaczęło kopać tak że w końcu oboje z mężem mamy pewność że to ona kopie poprzednio byly tylko te wypinania czasem a teraz nareszcie kopniaczki i pierwszy raz tatuś dostał kopniaczka świetne uczucie dzisiaj też od rana przez dobre pół godziny leżałam i się nie mogłam nacieszyc