reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy dziecka

reklama
nie martwcie się dziewczyny ja tez czasem mam dzień ze nie czuje mojej niuni a dziś to już tyle razy kopala ze nawet nie zlicze :-D uwielbiam to uczucie kiedy mnie kopie probuje posluchac serduszka przez stetoskop bo czytałam ze od 21tyg slychac ale nic nie slysze:eek: ale jak przykładam stetoskop to od razu kopie hehe:-D chyba baletnica rosnie ale dla mnie może caly dzień kopac nie mam nic przeciwko:tak:

no dobra - czuję się uspokojona :-) bo mój dziś też szaleje jak mały źrebak ;-) tylko zrzucałam to na karb zasłabnięcia - ale może to taki po prostu jest dzień wiercenia :-D

Dziewczyny, i jak tam Wasze Maleństwa? mój po środowym ożywieniu od wczoraj znów spokojniejszy...ech.
Pozdrowionka :-)

Moja córcia chyba nie lubi upałów bo mało ją czuję w ciągu dnia, chyba ma sjestę. Za to wieczorem jak jest chłodniej i w nocy nadrabia. Chyba powinnam się bać jak jej taki tryb życia pozostanie poza brzuchem :-D

U mnie Ala daje czadu zwlaszcza jak sie klade wieczorem;) ostatnio chyba czkawke miala bo takir miarowe uderzenia byly;)

Pytalam lekarke o ta pozycje czy sie zmienia jak glowks teraz jest na dole i rzrczywiscie na razie nasze dzidzie moga plywac i koziolkowac;)

Mój synek głównie rano i wieczorem daje o sobie znać. Dziś mnie obudził ok 7:00 i położyłam sobie rękę męża na brzuchu - kopał jak źrebaczek i mieliśmy fajną pobudkę :-)

U mnie wyraźnie mała przystopowała z kopniaczkami. Odpoczywa w te ciężkie dni. Popuka zawsze rano troszkę, potem po posiłkach, no i wieczorem najbardziej, ale nie są to takie mocne uderzenia jak sprzed upałów.

Moja Niunia też spokojniejsza przez ostatnie dni i myślę, że to może być przez ten niemiłosierny upał. Nawet siedząc spokojnie jestem mokra :/ A jutro wesele..... :baffled::szok:

reklama
a nasze maleństwo wczoraj zaczęło kopać tak że w końcu oboje z mężem mamy pewność że to ona kopie :) poprzednio byly tylko te wypinania czasem a teraz nareszcie kopniaczki :) i pierwszy raz tatuś dostał kopniaczka :) świetne uczucie:) dzisiaj też od rana przez dobre pół godziny leżałam i się nie mogłam nacieszyc :)

Do góry