reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidzi

Mój synek ma dość często czkawkę. Śmieję się z niego, że opił się za dużo wód płodowych i mu się czka :) Ostatnimi czasy jego kopniaczki stały się coraz mocniejsze, czasem aż zaboli. Ciekawa jestem jak mocno będzie kopał po koniec ciąży, skoro już teraz ma tyle siły ...

Zauważyłam, że ja i Wituś mamy dziś studniówkę :-D

reklama
Witam moja dzidzia tez ladne kopniaczki daje zazwyczaj o stalych porach po poludniu im wieczorem chociaz zdaza sie z zaskoczenia i to do bolu. Moj mezus jest strasznie zadowolony ze malenstwo tak kopie ze je czuje, z reszta mowil mi ze w nocy tez sie wierci dzidzius jak spie:tak: bo zazwyczaj podczas snu mezus ma reke na moim brzuszku:-)

Moj dzidziulek dostal dzisiaj szalu jak wypilam ta glukoze. :-) Momentami to sie zastanawialam czy wszystko jest ok, bo tak szalal.

Witam,apropotematu!
Ja ma w brzuszku okropnego wiercipupka!:-D
Kopie jak oszalaly,a wieczorami to zasnac nie moge,bo z bolu sie zwijam.
Nie wiem moze bedzie z jakims ADHD czycos?:oo: :-)
Strasznie nad pobudliwe.Oby nie bylo takim rozrabiakiem jak sie urodzi.
Chociaz moja pierwsza coreczka tez byla taka zywa,i teraz w sumie to chyba tez jest:tak: ,ale mysle ze ADHD nie ma:happy2:

reklama
Do góry