reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidzi

reklama
wczoraj nasz młodzienic jak się rozszalał, to myślalam ze cała noc będzie dawał czadu. od północy do 1:30 dawał czadu. i to jeszcze jak mocno. czasami robił przerwy takie 3-4 min, ja przysypialam, a on z całej pary walił. wiec ja podskakiwałam przestaszona, mąz się budził pytał co się stało. i takie kółeczko rodzinne było:-D

Moje sny byy podobne, ale ja w nich mialam na brzuchu taka torbe jak kangur i dzidzia z niej wygladala i sie pytala czy juz moze wyjsc, no to jej tlumaczylam, ze nie, ze dopiero jak bedzie po swietach i po choince to wtedy ja wyciagne. :happy:

Ostatnio mocniej czuję dzidzię, wczoraj to wydaje mi się,że szalała bez przerwy:szok:;-)Chyba na tyle urosła i ma tyle już siły,że teraz ją coraz mocniej będę czuła a gdzieś czytałam,że im bardziej zaawansowana ciąża tym ma mniej miejsca do ruszania i tak nie czuć ale u mnie to chyba jest odwrotnie:-)

Aph ale się uśmiałam:-D z tym Twoim snem. Fajowe macie sny:-), ja ostatnio miewam sny przerywane,więc śpijcie iśnijcie póki możecie:-p;-);-)

reklama
Do góry