Aph ...mnie tez dzidzius ostatnio po pecherzu boksuje i to takie dziwne uczucie,szczegolnie jak ide to normalnie mam takie wrazenie ze sie posikalam ,brzuchol tez faluje mi calymi dniami:-) ,nareszcie bo ostatnio dzidzius byl leniwy i myslalam ze cos nie tak
reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Maja ciekawe co bedzie dalej, jak juz teraz nam daja tak popalic ;-)
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
fakt kopanie po pęcherzu jest nieporównywalnym doznaniem najlepiej, że nie wiesz kiedy się spodziewać kolejnego kopniaczka hehe
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
ja dzisiaj dostalam w zebra ;-) srednio przyjemne hehhe, raczej troszke bolesne :-) ale co tam wszystko zniose z usmiechem :-)
M
MariaOla
Gość
Moje maleństwo dostało czkaweczki .... jak mogę mu pomóc
Cały podskakuje :-(
Cały podskakuje :-(
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
dla dzieciaczka czkawka nie jest bolesna ani szkodliwe, odczowa yto inaczej niz my, poza tym czkawka pomoga mu "udoskonalac" niektore funkcje organizmu, wiec niech mu sie czka na zdrowie
aph
Moja dzidziulka tez ma czasami takie napady, myslicie, ze to juz czkawka? Gdzies wyczytalam (chyba przestane czytac ;-) ), ze czkawka u dzidzi to dopiero tak po 30 tc.
agusia9915
Matka wariatka
Miedzy 19 A 22 Zaczyna Miec Czkawke Dzidz
reklama
aph
To ja przestaje czytac. Z ta czkawke, to w sumie nie wiem kiedy dostaje, tylko pisalo, kiedy mama moze juz rozpoznac, ze to czkawka a nie kopniaczki. Ech...za duzo tych wszystkich informacji, a iektore to same sobie przecza. :-( Co gazeta czy strona w necie to cos innego wyszukuje, caly czas jakies rewelacje. ;-)