reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Maju to moze Cie odwiedze w przyszlym roku. :-) Moja szwagierka mieszka pod Wuppertalem, kuzyn Achen a bliska kolezanka Recklinghausen.
super,zapraszam,to blisko,bedziemy miec wtedy juz male szkraby przy sobie:-)
a jesli chodzi o mojego szkraba,to on dzis troche leniwy bo malo sie rusza i troche sie niepokoje,no ale moze jak pojde spac to da mi troszke o sobie znac oby.....:sick:
a jesli chodzi o mojego szkraba,to on dzis troche leniwy bo malo sie rusza i troche sie niepokoje,no ale moze jak pojde spac to da mi troszke o sobie znac oby.....:sick:
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
po prostu ma leniwy dzień - nie myśl o tym ciągle, bo napewno wtedy nie kopnie ja tak raz miałam! i się niepotrzebnie martwiłam ... ale w następny dzień nadrobił dzidziuś z podwojoną siłą.
A wczoraj w nocy jak już zasypiałam to tak mnie kopnął, że aż krzykłam hehe
A wczoraj w nocy jak już zasypiałam to tak mnie kopnął, że aż krzykłam hehe
aph
Maju, to te nasze dzidziulki maja duzo wspolnego. Moja tez jakos dzisiaj caly dzien nieruchawa byla. A teraz.... pewnie jeszcze dlugo nie da mi zasnac. Nadrabia caly dzien. Widze, ze masz dziewczynke, ja mam przeczucie, ze tez bedzie dziewczynka. Ide w poniedzialek do lekarza, mam nadzieje, ze sie da obejrzec. :-)
aph
HIHIHI moja dzidzia od wczoraj chyba kickboxing trenuje. Bo daje mi popalic w dwoch miejscach naraz. Na dole z lewej strony i u gory z prawej. Ciekawe jak sie ulozyla, ze tak dziwnie ja czuje, pod skosem ??
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
a moja dzidzia to ostatnio bardzo aktywna jest;-) rusza sie praktycznie caly dzien ;-) brzuch faluje i uciehce mamy z mezem jak nie wiem co
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Niooo to witam spowrotem... spiesze doniesc ze moje malenstwo jest szczegolnie ruchliwe ostatnio i eneralnie wierci sie i kopie prwie przez caly dzien, najgorzej jednak jak mi sie w pecherz wcisnie no bo wtedy to normalnie masakra. Wczoraj pokazalam mezusiowi falujacy brzuszek i powiedzialam jak wymacac jak jest male ulozone, no normalnie oszalal radosci
M
MariaOla
Gość
A moje maleństwo zaś ostatnio uwielbia się wpychać pod prawy bok i siedzi tam taki wystający alien
reklama
aph
Moj bobas tez robi sobie z mojego pecherza worek treningowy zbyt przyjemne to to nie jest. No i wogole ostatnio to juz w nocy mnie dosyc regularnie budzi, bo tak sie kreci. Chyba chce mame przyzwyczaic do nocnego wstawania. ;-)