reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidzi

no tez jestem ciekawa,fajnie by bylo jakby sie dzidzius 20go urodzil bo u meza w rodzince to taka magiczna cyfra wszyscy sie 20go urodzili;-)

reklama
Maju to moze Cie odwiedze w przyszlym roku. :-) Moja szwagierka mieszka pod Wuppertalem, kuzyn Achen a bliska kolezanka Recklinghausen.

super,zapraszam,to blisko,bedziemy miec wtedy juz male szkraby przy sobie:-)
a jesli chodzi o mojego szkraba,to on dzis troche leniwy bo malo sie rusza i troche sie niepokoje,no ale moze jak pojde spac to da mi troszke o sobie znac:confused: oby.....:sick:

po prostu ma leniwy dzień - nie myśl o tym ciągle, bo napewno wtedy nie kopnie :dry: ja tak raz miałam! i się niepotrzebnie martwiłam ... ale w następny dzień nadrobił dzidziuś z podwojoną siłą.
A wczoraj w nocy jak już zasypiałam to tak mnie kopnął, że aż krzykłam hehe :laugh2:

Maju, to te nasze dzidziulki maja duzo wspolnego. Moja tez jakos dzisiaj caly dzien nieruchawa byla. A teraz.... pewnie jeszcze dlugo nie da mi zasnac. Nadrabia caly dzien. Widze, ze masz dziewczynke, ja mam przeczucie, ze tez bedzie dziewczynka. Ide w poniedzialek do lekarza, mam nadzieje, ze sie da obejrzec. :-)

HIHIHI moja dzidzia od wczoraj chyba kickboxing trenuje. Bo daje mi popalic w dwoch miejscach naraz. Na dole z lewej strony i u gory z prawej. Ciekawe jak sie ulozyla, ze tak dziwnie ja czuje, pod skosem ??

Niooo to witam spowrotem... :p spiesze doniesc ze moje malenstwo jest szczegolnie ruchliwe ostatnio i eneralnie wierci sie i kopie prwie przez caly dzien, najgorzej jednak jak mi sie w pecherz wcisnie no bo wtedy to normalnie masakra. Wczoraj pokazalam mezusiowi falujacy brzuszek i powiedzialam jak wymacac jak jest male ulozone, no normalnie oszalal radosci :D

reklama
Moj bobas tez robi sobie z mojego pecherza worek treningowy :baffled: zbyt przyjemne to to nie jest. No i wogole ostatnio to juz w nocy mnie dosyc regularnie budzi, bo tak sie kreci. Chyba chce mame przyzwyczaic do nocnego wstawania. ;-)

Do góry