reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidzi

Moja dzidzia mnie dzisiaj troche zestresowala. POnoc przerwa miedzy jedna a druga seria kopniaczkow nie powinna byc dluzsza niz 8 godzin, no a moje malenswto ruszalo sie kolo 5 rano, a potem dlugo nic, juz dzwonilam do kolezanki, ktora niedawno urodzila i doradzila mi zebym wypila szklanke wody, ponoc pomaga. No ale nie pomoglo. Dopiero tak okolo pol godziny temu bobas zaczal sie wiercic. Ufff... a juz myslalam, ze polece do lekarza dzisiaj. :-(
Czy Wasze dzidzie tez maja takie dlugie przerwy?
Mama mi powiedzial, ze to dobrze, bo tzn, ze po urodzeniu bedzie duzo spac i bedzie spokojne. Ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc.

reklama
Aph nie stresuj sie tak bardzo i nie mysl caly czas o tym to napewno dzidzius szybciej zacznie sie wiercic,u mnie tez czasami sa dlugie przerwy w kopaniu,raz tez tak mialam ze rano pokopalo a potem dlugo ,dlugo nic ale pod wieczor dostalam serie z podwojna sila i wszystko bylo ok;-)

No to mnie uspokoilyscie. :tak: Ciaza powinna byc radosna i spokojna, ale jak tu sie nie stresowac, jak ciagle cos wychodzi. :-( No ale skoro nie tylko moja dzidzia taka jest, to wierze, ze tak ma byc i juz. :-)

Abeja zgadzam sie z Toba. Moja kolezanka powiedziala Piotrkowi, ze ma mi haslo na komputerze zalozyc, zebym nie miala dostepu do neta, bo same jakies rewelacje wynajduje a potem siedze i mysle. :zawstydzona/y:

Moj maz tez sie ze mnie smieje ze nic nie robie tylko czytam i bzdury mi sie potemm snia(bo tak bylo) Moja dzidzia strasznie kopie nie wiem co to bedzie pozniej bo juz teraz prawie ciagle mam brzuch obolaly;-)

reklama
A mi się dzis śniło, że dziecko tak sie bardzo ruszało, że zaczęło WSTAWAĆ na nóżki na moim brzuchu:nerd:!!!

A do tego było pod samą skórą brzucha, więc mogłam nawet :eek: złapać je :eek:...
No i dzwonię do jednego lekarza co robić, do drugiego, i nie mogę się dodzwonić....
Niezły koszmarek, co? A jaki realistyczny....I do tego pierwszy sen o moim maluszku....

Do góry